2777
2789
عنوان

#me too!!!!! #به منم تجاوز شده!

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 32 پست

مامان بشی

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استارتر منتظر بچه هست، 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بنظرم لازم نبود بخاطر اينكه بيايم توي تاپيكت اين عنوانو بزني😕 ولي ايشااالا خدا بهت بچه بده يه بچه ي سالم😍

نمیدانم که چرا زنانگی باید با ضعیف بودن مرتبط باشد. زنان باید آزاد باشند که آنچه هستند را ابراز کنند، آن هم بدون این که فکر کنند که من باید مثل یک مرد رفتار کنم یا این که برای موفق شدن نباید سر و صدا کنم این افکار در حقیقت راه خوبی برای ضعیف نگه داشتن زنان هستند!!! 

چی بگم😐الان میریزن سرم

خداروشکرالان پسرا مغزشون بازشده وحتی بادخترعقدکرده ازدواج میکنن

تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚
😐😐😐⁦🤞🏼⁩تنها چیزی ک بهش اشاره نمیشه همون بارداریه تو این سایت

آره متاسفانه! کاهایی که داریم با ناباروری سر و کله میزنیم فقط اینجا رو داریم که بیایم حرف بزنیم چون حتی به مامانم هم نمیتونم بگم مشکلمو! اما اینجا فقط کافیه تاپیک بی ربط بذاری تا بیان افراد باهات حرف بزنن

عنوانت هیچ‌تناسبی با موضوعت  نداشت،پربازدید شدن به قیمت شر ور گفتن نباید باشه

‏«ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد...
بنظرم لازم نبود بخاطر اينكه بيايم توي تاپيكت اين عنوانو بزني😕 ولي ايشااالا خدا بهت بچه بده يه بچه ي ...

ممنونم از آرزوی قشنگت. ولی تاپیک من لازم بود این باشه وگرنه اینجا کسی توی تاپیک های واقعی نمیاد. متاسفانه اگه تاپیک مادرشوهر و زن داداش م خیانت شوهر بزنی همه الاف ها میریزن سرت! اما برای موضوعیت خود سایت اصلا کسی نمیاد