2777
2789
عنوان

#me too!!!!! #به منم تجاوز شده!

867 بازدید | 32 پست

بچه ها قبول دارید ما منتظرا خیلی مظلومیم؟ این روزا حتی افرادی که بهشون تجاوز شده هم کمپین دارن! و مردم دارن درمورد شرایط این افراد اطلاع رسانی میکنن و سعی میکنن درکشون کنن و بهشون فرصت بدن ک حرف بزنن !!!! چرا ما منتظرا اینقدر مظلومیم! هیشگی نمیفهمه ماها چقدر سختی میکشیم! هم از نظر اقتصادی هم بدنی هم روحی!!!! 

بیاید اینجا درمورد شرایطمون و سختی هامون حرف بزنیم

ما منتظرا یعنی چی

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر کنم منتظر شوهر هستن

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘