لطفا با اینکه طولانیه تا آخر بخونین و راهنماییم کنین چون همونطور که شما وقت میزارین برای خوندنش منم برای نوشتنش وقت گذاشتم❤
سلام خانما من تا الان کلا دو بار وارد رابطه شدم که بهتره در موردشون حرف نزنم و الان دو روزیه که با یک نفر وارد رابطه شدم که سنمو سه سال بیشتر بهش گفتم(از قضیه سن بگذریم فقط خواستم همه چیو واضح بگم) ولی مشکلی که اینجاس اصلا در مورد خودم ساسیت ندارم و آدمی هستم که وقتی اعصبانی بشم هرچی از دهنم در بیاد میگم و اصلا مهم نیست طرف مقابل کی باشه و خیلی خیلی این رفتارم خودمو آزار میده و بد دهنم،آخرین باری که کات کردم دوسال پیش بود که خیلی تاثیر گذاشت روم و همینجوری پرخاشگر و بد دهن شدم اونموقعه که با اون آقا دوست بودم خیلی ناز و عشوره داشتم و خیلی مهربون بودم و مثل بچه ها براش حرف میزدم و رفتارهای دخترونه زیاد داشتم،الان که بعد از دوساله وارد رابطه شدم اصلا اصلا نمیتونم مثل گذشته باشم یعنی از کسی که مثل بچه ها حرف میزنه متنفرم ( دلام آقایی بوشم کن) در صورتی که خودم قبلا اینطوری بودم و اصلا ناز و عشوره دخترونه رو دیگه ندارم یکی چه تو چت چه تو واقعیت از هیچگونه رفتار دخترونه ای استفاده نمیکنم چون عادت کردم،الان میخوام خودمو تغییر بدم واقعا میخوام برگردم به دنیای دخترونم به رفتارهای دخترونم،این آقا هم بهم میگفت کاش یکم مهربون تر بودی که محبت بینمون بیشتر میشد،مثلا امروز میخواست بره تهران بهم گفت بیا ببینمت بعد برم ( اولین قرارمون بود ) منم حاضر شدم که برم یه سری مشکلات پیش اومد نتونستم برم و از خجالت جواب تلفناشو نمیدادم ولی خودش پیام داد کفر کرد منم جواب ندادم که اومد واتساپ منم فقط یه دلیل ساده واسش اوردم که نتونستم بیام و اونم گفت فدای یه تار موت و چیزی نشده که خودتو بخاطرش ناراحت کنی من میخوام بیای پیشم ولی اگه ذره ای ناراحت میشی یا مشکلی پیش میاد اصلا فکرتو درگیر اومدن یا نیومدن نکن(میخواست ساعت ۵ بره تهران ما از ساعت ۳ قرار گذاشتیم که تا ۵ پیش هم باشیم اون الان دوساعت معطل شده بود و الان واقعا اگه من جای اون بودم هرچی از دهنم در میومد میگفتم و رابطه رو تموم میکردم...
ولی واقعا از این همه مهربونی اون و اینکه خودم نمیتونم مثل دخترا براش ناز و عشوه بیام نمیتونم دلم میگیره(خودش میگفت من دوست دختر های زیادی داشتم ولی تو با همشون فرق میکنی )
راستی این آقا خیلی باسیاسته مثلا میگفت هرکی با من رل بوده بهترین بوده چون من همیشه بهترین هارو انتخاب میکنم و هرکی الان مال من نیست مطمعن باش بهترین نبوده،
من خیلی خیلی مغرورم و دست خودم نیست یعنی قبلا وقتی میخواستم با اون دو نفر وارد رابطه شم حداقل از هشت ماه قبل نازمو میکشیدن و منم زیادی مغرور بودم
ولی اولین شب این آقا این حرفو زد(یک کلام،رلم میشی یا نه ؟) منم بدون فکر کردن گفتم آره و الان خودم باورم نمیشه که این آدم مغرور اینجوری ساده و بی ذوق وارد رابطه شه،
بعد میگفت من همیشه بهترین هارو به سختی به دستم میارم و نمیزارم به راحتی از دستم برن، واقعا من بهم بر خورد چون من بدون هیچ بهونه و ناز کردنی باهاش رل زدم و تموم شد رفت دیگه نمیدونم منظورش از اون حرف چی بود...
این آقا مثل خودم بد دهن هست خب دیگه جوونه امروزیه مثل بعضی از پسرا، ولی خودش رعایت منو میکنه،مثلا دیشب وقتی داشتیم حرف میزدیم من هواسم نبود یه فوش دادم اونم یه فوش داد و من خیلی ناراحت شدم و قطع کردم که اومد گفت چیشده و فلان اصلا به رو خودش نیورد که منم گفتم از چی ناراحت شدم گفت تقصیر خودته خودت اول بدون چی از دهنت در میاد بعد منتظر جوابشم باش،بعدشم گفت حیف دوست دارم وگرنه قبلا آخرین نفری که همچین حرفی به من زده رو ..... کردم
خلاصه بگذریم از اینا ، بعد اولای رابطه میون حرفاش میگفت من کسیو مجبور به موندن نمیکنم و فلان چون خودش میخواد بره....
ولی خیلی راحته مثلا میگفت عمو تو دهنتو بخوره منم بهش تذکر دادم که از این پرو بازیا خوشم نمیاد، کمتر کرده ولی فعلا تغییر زیادی نکرده با اینکه خیلی دارم میگم از این حرکاتات خوشم نمیاد،(خودمم بی عیب نیستم ولی اومدم که خودمو اصلاح کنم)
چون من آدمی هستم که سخت اعتماد میکنم و اگه الان رابطه رو به هم بزنم معلوم نیست چندسال دیگه باز وارد رابطه شم یا اصلا ازدواج کنم...
واسه همین میخوام این رابطه با بقیه رابطه ها فرق داشته باشه و مشکلی پیش نیاد و پایدار باشه...
دوستان همه ی صفات اون آقا و خودم رو بدون هیچ ویرایشی نوشتم پس لطفا رو راست باشید و اگه کمکم کنید که فقط یک ذره تغییر کنم تا آخر عمر واستون دعا میکنم و مدیونتونم،
الان از شما میخوام که عیب هایی که خودم نمیدونم رو از میون چت هام فهمیده باشید رو بهم بگید و همچنین مال اون آقا رو و بگید که کدوم رفتارم مشکل داره که تغییرش بدم و تاثیرات مثبت بزاره و اینکه میخوام این آقا وابسته بشه بهم...
لطفا حرفاتون رو رک بزنید و باور کنین میتونین با یه حرفتون تاثیر بزرگی رو اصلاح رفتارم داشته باشین و همچنین اون آقا.