2777
2789
عنوان

یعنی قلبم مشکل پیدا کرده؟

122 بازدید | 16 پست

من فشارم بالا بود۱۵.۹

رفتم بیمارستان پنج دوز مختلف بهم سوزن فشار زدن و یهو از چهارسانت دهانه رحمم طی پنج دقیقه فول شد و بچم دنیا اومد بعدش کل تنم یخ کرد و میلرزیدم کمرم کامل قفل کرد نگفتن چرا ولی سه روز بستریم کردن و هر پونزده دقیقه دوتا سوزن از اون بزرگا میزدن منو الان چهارماه میگذره از زایمانم اما پاهام جای سوزنا سفت شده و بی حسه بی حسه انگار اون قسمتا خواب رفته باشه بی حسن کلا و بعضی اوقات پشتم ما بین دو شونه ام قفل میکنه و قلبم ب شدت درد میگیره؟!!!!شوهرم مادرم پدرم همه رضایت نامه دادن ک سزارین شم نمیدونم این خیر ندیده ها چرا راضی نشدن سزارین کنن و با امپول فشار زنی که فشار خون داره رو تو۳۷هفته وادار به زایمان طبیعی کردن حس میکنم ی اتفاق بدی میفته برام پریودم نشدم بچه قبلیم سر سه ماهه پریود شدم😥چون تازه کرونام خوب شده نتونستم برم دکتر اخه کلی زن باردار اونجاس میترسم برم زنان زایمان

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو عزیزم دکتر زودتر

اخه سه روزه کرونام خوب شده تستم منفی ادم نمیتونه گردن خودش کنه کلی زن باردار تو اون مطب هستن دلم نمیاد برم گناه داره 😥😢

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

اخه سه روزه کرونام خوب شده تستم منفی ادم نمیتونه گردن خودش کنه کلی زن باردار تو اون مطب هستن دلم نمی ...

خب عزیزم کاکلا رعایت شده برو 

ماسک بزن شیلد بزن دستکش لباساتام قبلش کاملا بشور توی افتاد پهنشون کن اونجام ک رفتی اسپری بزن هر جا میشینی یا هرجور ک میدونی یه تایمی برو ک بنظرت خلوت باشه مطب

خب عزیزم کاکلا رعایت شده برو  ماسک بزن شیلد بزن دستکش لباساتام قبلش کاملا بشور توی افتاد پهنشو ...

بنظرت ب منشی زنگ بزنم بگم وقتی مطب کامل خلوت شد 

اخه شاید دکتر بخواد معاینه کنه دستش ب من بخوره بعد وای  اصن نمیتونم چون خودم خیلی عذاب کشیدم

بنظرت ب منشی زنگ بزنم بگم وقتی مطب کامل خلوت شد  اخه شاید دکتر بخواد معاینه کنه دستش ب من بخور ...

اره اینم هست ممکن بگی کرونا داشتی اصلا پذیرشت نکنه کاش اشنایی چیزی پیدا میکردی اما پزشک انلاینم هست

از نطر قلبیم خودتو چک کن ولی با یک پزشک مشورت کن  سایتایی هستن پزشک انلاین دارن اونجا برو مشکل ...

بیمارستان تو خلاصه پرونده فقط رعایتام و نوشته هیچی راجبه اون سوزنایی ک زدن و سوزن فشار ننوشتن نوشتن که با فشار بالا مراجعه کرد بعد از چکاب زایمان کرد اخه پرسیدم میگن تو با فشار بالا اجازه نداشتن سوزن فشار بزننت باید سریع سزارینت میکردن چون ممکن بوده بلایی سر بچم بیاد

اره اینم هست ممکن بگی کرونا داشتی اصلا پذیرشت نکنه کاش اشنایی چیزی پیدا میکردی اما پزشک انلاینم هست

پزشک انلاین؟

زود جواب میدن

بزار امتحان کنم

چی سرچ بزنم

اووووفففف کدوم شهری بدتر از بیمارستانای شهرای ماست

میشه نگم؟

اخه احتمال بالا شناسایی میشم

میتونی به شدت سوزنایی ک تو اون سه روز هر پونزده دقیقه یه بار میزدن برام درد میکرد از درد زایمان بدتر بودن درد تو کمر و نخاع و پاهام میپیچید وحشتناککک

اره هزینه ی ویزیتسون حساب میکنن فکر کنم ولی پزشکای خوبین

خوبه که عالیه