2777
2789
عنوان

چه زایمانی انتخاب کنم به نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 38 پست

ببین عزیزم تازه عضو اینجا شدی اینجا یه جو خاصی داره مثلا همه میگن زایمان سزارین بهتر از طبيعیه 

اگه دلت بخواد پسر دار بشی سرزنشت میکنن ولی اگه دلت بخواد دختر دار بشی تشويقت میکنن😑

اینجا همیشه حق با عروسه و مادرشوهر و خواهر شوهر همیشه مقصر هستن

خلاصه اینجا سرزمین عجایبه یه مدت که اینجا باشی متوجه منظورم میشی 

برای زایمان طبیعی بهتره البته اگه همه ی شرایطت اوکی باشه 

زایمان درهرصورت چه طبیعی چه سزارین درد داره کلا فکر نکن بدون درد کشیدن میتونی زایمان کنی ولی خب طبیعی خوبیش اینه که قبل از بدنیا اومدن نی نی همه ی دردا رو میکشی دیگه بعد از تولد بچت درد نداری و سرحالی ولی سزارین برعکسه بچه که بدنیا میاد توهم درد داری و سرحال نیستی زیاد 

درکل هرچیزی طبیعیش بهتره ولی به بدنت و شرایطت بارداریت بستگی داره 

خانم هایی که طبیعی زایمان کردین به نظرتون دردش قابل تحمل هست یا .....    

خب خدا تواناییش رو میده دیگه عزیزم تا حالا هیچکس با درد زایمان طبیعی نمرده این همه زن تو سن های مختلف زاییدن من و توهم قطعا میتونیم من 7 روز دیگه زایمانمه و طبیعی میخوام زایمان کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین عزیزم تازه عضو اینجا شدی اینجا یه جو خاصی داره مثلا همه میگن زایمان سزارین بهتر از طبيعیه  ...

خودم که عاشق دختـرم ولی خب هر چی خدا بخواد دکترم هم میگه چون سنت کمه زایمانت راحت تره من که دوست دارم برم طبیعی و مجبورم دردو تحمل کنم   

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است .......
خب خدا تواناییش رو میده دیگه عزیزم تا حالا هیچکس با درد زایمان طبیعی نمرده این همه زن تو سن های مختل ...

اخی عزیزم انشالله صحیح و سالم به دنیا بیاد

خودم که عاشق دختـرم ولی خب هر چی خدا بخواد دکترم هم میگه چون سنت کمه زایمانت راحت تره من که دوست دار ...

منم عاشق دخترم و دخترم یه هفته دیگه بدنیا میاد بی صبرانه منتظرم روی ماهشو ببینم دیگه طاقتم تموم شده 😍

چند سالته؟ اوه میخوای طبیعی زایمان کنی ورزش کن تو بارداریت و فعالیت داشته باش تنبل بشی و بخور و بخواب باشه همش زایمانت سخت تر میشه 

سزارین هم دردای خودش رو داره من تو فامیل هرکی سزارین کرده یا کمر درد داره با جای بخیه هاش بی حسه کلا چیز سنگین بلند کنن جای بخیه ها درد میگیره بعد از 20 سال که از زایمان شون میگذره هنوز این عوارض رو دارن ولی طبیعی این مشکلات رو نداری 

منم عاشق دخترم و دخترم یه هفته دیگه بدنیا میاد بی صبرانه منتظرم روی ماهشو ببینم دیگه طاقتم تموم شده ...

۲۴ سالمه ۲ ساله ازدواج کردم و هم خودم و شوهرم عاشق بچه ایم برای همین میخوام باردار بشم معاینه هم شدم و کلی ازمایشو ازین چیزا و قرص های تقویتی بهم داده دکتر  خودم هم انصافا تنبل نیستم اگه خدا بخواد و باردار شم حتما همه چیزو رعایت میکنم تا زایمان راحت تر و بچه ام صحیح و سالم بدنیا بیاد

۲۴ سالمه ۲ ساله ازدواج کردم و هم خودم و شوهرم عاشق بچه ایم برای همین میخوام باردار بشم معاینه هم شدم ...

چه خوب ان شاءالله زودی باردار بشی و بارداری خوبی داشته باشی و زایمانت هم راحت باشه 

من اخرای 22 سالگی باردار شدم الان 23 سالمه خداکنه منم زایمانم راحت باشه استرس دارم یمقدار 

تازه از شانش بدم سرما هم خوردم شدید فکر کردم کروناست تست دادم منفی بود برام دعا کن حالم خوب بشه تا قبل بدنیا اومدن بچم حس میکنم سرماخوردگی حسابی بدنمو ضعیف و بی جون کرده 

چه خوب ان شاءالله زودی باردار بشی و بارداری خوبی داشته باشی و زایمانت هم راحت باشه  من اخرای 2 ...

عزیزدلم حتما دعا میکنم انشالله به سلامت به دنیا بیاد دخمل خوشگلت