2777
2789
عنوان

کرم نهال خوبه واقعایاتبلیغه

35866 بازدید | 44 پست

کسی ازکرم های دستسازنهال استفاده کرده راسته که میگن گیاهیه لطفابیایداگه کسی تجربه داشته 

کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کرم دست ساز بدون تجویز دکتر تحت هیچ شرایطی استفاده نکن مواد مضرشون خیلی زیاده هیدروکینون دارن قطش که ...

خودش میگه ببرین ازمایشگاه بدون هیدروکینونه نمیدونم راسته یادروغ توسایت تعریفشوخیلیاکردن گفتن گیاهیه 

برای جوشای صورتم میخواستم چن وقت خوب میشه بازدوباره سروکلشون پیدامیشه خستم کردن 

برای جوشای صورتم میخواستم چن وقت خوب میشه بازدوباره سروکلشون پیدامیشه خستم کردن 

حتماا برو دکتر خودسر هیچی استفاده نکن باید آزمایش بدی شاید مشکل درونی باشه من خودم یه دوره خیلی صورتم بد شده بود رفتم دکتر سر یه هفته خوب شد

حتماا برو دکتر خودسر هیچی استفاده نکن باید آزمایش بدی شاید مشکل درونی باشه من خودم یه دوره خیلی صورت ...

دکتررفتم ی ورق راکوتان دادخوردم باژل ومحلول کلینداماسین خوب شدم بازالان دوباره شروع شده باای اوضاع کروناادم میترسه بره برای ازمایش اینجورچیزاشمامشکل هورمونی داشتین 

دستساز ها اصلن قابل اعتماد نیستن سنگ پا بکشی صورتت بهتر از کرم دستسازه

چ میدونم توهمین نی نی سایت ازش تعریف میکنن حلانمیدونم تبلیغه یاراسته 

دکتررفتم ی ورق راکوتان دادخوردم باژل ومحلول کلینداماسین خوب شدم بازالان دوباره شروع شده باای اوضاع ک ...

من رفتن ولی الانم جوش میزنم ولی خیلی کمتر آره مشکل هورمونی دارم تنها راهش ورزشه چون کیست دارم 

من رفتن ولی الانم جوش میزنم ولی خیلی کمتر آره مشکل هورمونی دارم تنها راهش ورزشه چون کیست دارم 

جوشات تقریباکجای صورتته من همه صورتم میزنه ولی بیشترش روچونم وکناره های صورتم روچونم بعضی وقتای جوشای زیرپوستی خیلی گنده میزنه دردناک جوش چرکی هم میزنه ممکنه منم مشکل هورمونی داشتع باشم 

جوش زیرپوستیه یا عفونی؟

هم زیرپوستیه درد خیلی میکنه هم عفونی زیرپوستیابیشترتوناحیه چونم میزنه دردم میکنه 

جوشات تقریباکجای صورتته من همه صورتم میزنه ولی بیشترش روچونم وکناره های صورتم روچونم بعضی وقتای جوشا ...

من بیشتر گونم جوش میزنه البته کبدمم چربه دکتر که رفتم گفت اگه کبدت و کیستت درست شه اصلا دیگه جوش نمیزنی