2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم اون کاربره از قرنطینه دیوانه شده افتاده به جون همه تو این تاپیک 😆😆😆

راحت گزارش بزن براش☺براپستاش

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

پولدارا عید رو رفتن کیش و قشم و شمال،حالا که بی پولا میخوان برن پارک محله شون کرونا زیاد شده، نمیدونم چه ویروس هوشمندیه که مال بدبخت هاست، بیشتر هم میره تو مساجد و هیئت ها،دوشنبه که جمکران نذاشتن کسی بره ولی تله کابین و اینا صف ها طولانی،باز نزدیک ماه رمضان شدیم و .....

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 
پولدارا عید رو رفتن کیش و قشم و شمال،حالا که بی پولا میخوان برن پارک محله شون کرونا زیاد شده، نمیدون ...

😂😂😂 والا پولدارا خودشون باغ و ویلا دارن ۱۳ میرن عشق و صفا همه بدبختیا مال ما بی پولاست