2777
2789

کسی بوده اینجوری شده باشه؟ دلیلش چیه 

ممکنه بخاطر قرص اورژانسی باشه؟

شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من سیاتیک گرفتم موقع پریودی بدتر میشه دردم

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن
یا کروناس. یاعفونت

عفونت چی؟؟ اتفاقا بعد اورژانسی خون سیاه ازم رف ک دیشب خوب شدم بعد این بلا سرم اومده

شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم  
بدن درد ار علائم شه

این چن روز اصن جایی نرفتم همش خونه بودم 

و کسیم رفت و امد نداره 

بله اگر دیسک کمر هک باشه با درگیر کردن سیاتیک از لگن تا زآنو درد پخش می شه

اره از لگنمه میبرع تا ساق 😟

سابقه کمر درد داری؟؟ اضافه وزن؟؟ ساید هم عفونت رحم داری معلوم نیست برو دکتر زنان بعدا 

ن وزنم خوبه 

عصر میخام برم 

ممنون عزیزم