2777
2789

بچها اینو بگم عید نوروزی چند تا عروسی داشتیم من سه دست لباس خریدم اما مجلسی نبودن در حد معمولی تو عروسی ها شرکت کردم..

اما 19 ام عروسی دختر عمومه کل دخترای فامیل تدارک دیدن برا خودشون لباس خوب مجلسی.. گرون  ما وضع مالیمون نه خیلی عالیه نه ضعیف هستیم در امد کارمندی  متوسط  خلاصه مامانم اینا نمیگیرن لباسای قبلیشون میپوشن به من گفتن اگه میخوای برو همون لباس دوست داری بگیر چون میدونن روحیم حساسه شده خودشون نگیرن ولی برا من باید بگیرن بچه اول  خانواده شش نفره ام.. منم اول باخودم گفتم همینا نوعن میپوشم اما ته دلم میگه فامیلامون دختر عمه ها عمو ها اینا تو عروسی میدرخشن من ساده ام اخه اونا خیلی چوس فیسن 🙄🌚 نمیدونم برم لباس بگیرم یاهمونا رو بپوشم اعتماد بنفسم اصلا بالا نیست با وجود اینکه تو خوشگلی توی دخترای فامیل حرف اول میزنم اماروحیم حساسه زود دلم میشکنه.. میگید چکارکنم

نیاز به یه اتفاق جدید دارم که دوباره حس کنم این زندگی ارزش جنگیدن داره و هنوز زیباست..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به خاطر کرونا عید خونه ی مامانم نرفتی شما چند تا چتدتا عروسی میگیرین؟ 

متاسفم

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )