2777
2789

سلام 

من اهل دوستی نیستم مذهبی نیستما ولی از دوست شدن خوشم نمیاد برای همین ازدواج سنتی باید کنم درس خوندم و سر کار میرم ولی چون دوست با کسی نیستم  دوست دارم یه یار داشته باشم و بعد مادر بشم ولی با این شرایط اقتصادی و شرایط هر روز کسی دیگه ازدواح میکنه اونم از نوع سنتی .. و اینکه الان همه فکر میکنن جوانا که تو جامعه هستند و خونه نشین نیستند و ... دوست پسر دارن ... 

اخه چرا شرایط اقتصادی هر روز بدتر میشه هرچی میام امیدوار باشم گه شرایط اقتصادی بهتر میشه مشکلات مردم حل مبشه و میشه تشکیل خانواده داد و بجه دار شد دارم ناامید میشم خیلی .... 

واقعا خیلی بد

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظر ما ک کار ندارن ولی مگه نمیبینی دم گل فروشیا ماشین عروس تزیین میکنن تالارا رو نمیبینید شلوغه ارایشگاها رو نمیبینید 

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست

عزیزم خدا تو قران گفته بخاطر مسائل اقتصادی ازدواج و بچه دار شدن رو عقب نندازید 

من به چشم خودم تو زندگیم دارم میبینم که خدا چقدر بعد ازدواج و بعد بچه دار شدن به زندگیم برکت داده

این روزا ازدواج زیاد شده

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        

اره ازدواج میکنن من دارم میبینم خیلی اگر باهم بسازن با کم کاستی و گرونی و تورم که کنار هم خوشبختن چه مرد بی توقع چه زن بی توقع ولی برعکسش باشه ازدواج میکنند و طلاق میگیرن سریع 

پسرا منفعتی شدن و دخترا هم منفعتی 

زمان جنگ دل مردم خوش تر بوده

ما نبودیم ک بدونیم دلشون خوش بوده یا نبوده سومالیا چی؟ 

اونام دلشون خوشه؟ 😐 ربطی نداره عزیزم

این طییعت زندگیه

و هرکسی تو هر وضعیتی حق تجربه کرون این چیزا رو داره 

منم همچین وضعم خوب نیست

سطح توقعمو اوردم پایینتر معقولانه دارم زندگی میکنم و. وافعا هم عاشق همیم از خیلی چیزا و رسمای مزخرفم گذشتیم تا زندگی کنیم