2777
2789
عنوان

پریودتاخیری یا بارداری

160 بازدید | 38 پست

سلام خانومای عزیز نی نی سایت

سال نو مبارک💖

من آخرین‌روز پریودم ۱ اسفند بوده و تا امروز که ۱۰ فروردین دیگه پریود نشدم دلدردشو دارم و سینه هامم به شدتت متورم و درد ناک شده پریودام اکثرا نا منظمه /توی اسفند ماهم به پزشک مراجعه کردم و متفورمین/زینک /فولیک اسید/اسپیرونولاکتون/برام تجویز کرد و اقدام هم داشتم/

با توجه به شرایط الان نظرتون چیه؟

نمیخوام الکی بیبی چک بزنم نا امید بشم😔

أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوب

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه درد سینه قبلا نداشتی و الان داری احتمالانی نی داری

ولی غیره اینه نه

خواهر خیلی خوب درکت میکنم منم هرماه چشم انتظارم

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800
ابجی من حامله بود سه روز پ شد دیگ نشد اونم خیلی کم شکم درد اینا داشت بعد بی بی چک زد حامله بود

خدا نی نی شو حفظ کنه

من دل دردام قابل تحمله ولی دستشوییم ک میگیره شدید زیر دلم تیر میکشه/ولی درد سینم افتضاحه💖

اگه درد سینه قبلا نداشتی و الان داری احتمالانی نی داری ولی غیره اینه نه خواهر خیلی خوب درکت میکنم ...

درد سینه داشتم ولی نه در این حد / هر ماه بیشترین دردی که اذیتم‌میکرد پا درد بود🤦🏻‍♀️😕/شوهرم هربار ک بی بی چک میگیرم بیشتر از من نا امید میشه😂

التماس دعا دارم از همه

خدا نی نی شو حفظ کنه من دل دردام قابل تحمله ولی دستشوییم ک میگیره شدید زیر دلم تیر میکشه/ولی درد سی ...

اگ ادرار زیادی داریی اونم کوچیک

با زیر دلت درد میکنه

اینارو خواهر منم داشت الانم درد سینه داره برو بی بی چک بزن عزیز😍😍😍😍😍من حس شیشمی بچه داری😁

مدریت توسط اکیپ ۵ نفرمونM⁵
اگ ادرار زیادی داریی اونم کوچیک با زیر دلت درد میکنه اینارو خواهر منم داشت الانم درد سینه داره برو ...

وای یعنی میشه🙏🙏🙏🙏

کاش حس شیشمت راست بگه🤩

اگ ادرار زیادی داریی اونم کوچیک با زیر دلت درد میکنه اینارو خواهر منم داشت الانم درد سینه داره برو ...

بنظرت منم باردار هستم؟؟

سلامتی امام زمان و تعجیل فرج یه صلوات بفرست عزیزم🥰
درد سینه داشتم ولی نه در این حد / هر ماه بیشترین دردی که اذیتم‌میکرد پا درد بود🤦🏻‍♀️😕/شوهرم هربار ...

منم امروز درد سینه داشتم شدید ولی متاسفانه پریود شدم همش فکر میکردم باردارم

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800