2777
2789
عنوان

خاطره با پسرخالم

| مشاهده متن کامل بحث + 3997 بازدید | 51 پست
خب اولیش یه پسرای فامیلمون بود باهم‌میرفتیم مهدکودک جیش کرد رو دستای خانم مربی😂😂😂 بعد مثلا یکی ا ...

وااااااااااای خب تو همو را دید زدی نه کسی تو را 🤣🤣🤣🤣

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ییعنی کامل بهش تجاوز کرد؟ شمام دیدی؟ 😭😭😭😭

بسه دیگه😐💔😓

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
هیچ بزرگتری اونجا نبود؟  خون بالا اومد یعنی چی؟  پسرا دوستت و...؟

شنیدم پدر پسره از دیوار بالا رته کلی کتکش زد 

یعنی اشوب شد تو محله 

افتضاح بود کلا از شهر رفتن خانواده ی دختره 

خداروشکر حداقل من فرار کردم حتی یادمه لباسمو از پشت کشیدن جیغ کشیدم فرار کردم انقدر دلم میسوزه نتونستم دوستمو نجات بدم دستشو میکشیدم اونا از اونور میکشیدنش اه اه 

انقدر ترسیده بودم نرفتم به کسی بگم بچه بودم ای خدا چرا یادم افتاد 

شنیدم پدر پسره از دیوار بالا رته کلی کتکش زد  یعنی اشوب شد تو محله  افتضاح بود کلا از شه ...

هی😐🤕

حالم خیلی خراب شد چون خودم دختر دارم  ببخشید با سوالات حالت و بد کردم😪 خدا خودش مراقب دخترتو ...

من که مجردم ولی انشاءالله که همه دخترا همیشه تو آسایش زندگی کنن

بعدش چیشد پدرومادرش شکایت نکردن؟ بیچاره دوستت😔

داداشه به آجیه تجاوز کرده

نه 

😓