2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا میشه بیاین خواهش میکنم 🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 71 پست
بعد ۹ سال که حسابی وابستم کرد یهو بدون هیچ حرفی رفت قبلشم چون از علاقه من مطمئن بود خیلی اذیت کرد خی ...

الهی عزیزم 🥺♥️الان ازدواج کردی ؟

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
مثلا کامل خودتون رو معرفی کردی که کی هستم و اینا ؟؟

اول اینکه بگم ۱۷ سالمه و فقط دارم نظرم رو میگم(چون بعدش میترسم بریزن سرم😂)

من گفتم که من فلان جا بذ شما اشنا شدم بعد توی پرانتز گفتم که لطفا بزارید خودم رو معرفی نکنم بعد در ادامه گفتم که میشه بدونم چند سالتونه و چه شهری هستید

(اینا همه رو توی چت نوشته بودم)

بعد اونم خیلی استقبال کرد(بنظرم هیچ پسری بدش نمیاد که بدونه دختری دوسش داره)

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گفتم.الانم راضیم اینکه این کار درست باشه یا نه کاملا بستگی به طرف مقابلت داره و صدالبته شانست

مثلا کامل خودتون رو معرفی کردین ؟؟

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
اول اینکه بگم ۱۷ سالمه و فقط دارم نظرم رو میگم(چون بعدش میترسم بریزن سرم😂) من گفتم که من فلان جا ب ...

بعد دیگه خودتو معرفی نکردی ؟؟

بعد یه مدت ایشونم بهم ابراز علاقه کرد الانم از سرکار اومده خوابه🙂

الهی چه خوب ♥️🥺

بعد دیگه خودتو معرفی نکردی ؟؟

دلم نیومد خودمو معرفی کردم ولی بعد پشیمون شدم به نظرم شما خودتو معرفی نکن

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
الهی عزیزم 🥺♥️الان ازدواج کردی ؟

نه مجردم حالم خیلی بده دارم دق میکنم از غصه و ناراحتی همیشه یه حسرت شدید تو همه وجودمه همیشه بغض دارم به حدی که گلوم درد میگیره گریه هم میکنم فرقی نداره بازم هست دیگه هیچ چیز خوشحالم نمیکنه از همه مردا هم بدم میاد دیگه کل دنیام شده اون دارم میمیرم از ناراحتی نمیدونم چه غلطی باید بکنم

کاش میشد بشی🖤💔
مثلا کامل خودتون رو معرفی کردین ؟؟

آره.همکلاسیمه

اولش نمیخواستم بگم کیم.ولی انگار کلا واسه چند دقیقه عقلمو از دست دادم قشنگ معرفی کردم😂

بیشتر پسرا جنبشو ندارن.اگه میدونی پسرخوبیه بنظرم عیبی نداره بهش بگی

دلم نیومد خودمو معرفی کردم ولی بعد پشیمون شدم به نظرم شما خودتو معرفی نکن

ببین عزیزم این طرف که من میگم ما ازشون خرید کردیم مبل و اینا بعد هم زبون خودمونن و من ازش خوشم میومد رفتم تو پی ویش ولی خودم رو معرفی نکردم اونم هی گفت معرفی کن اخه رو بابام خیلی حساب میبردن دلم نمیخواد شخصیت خانواده ام و خورد کنم 

نه مجردم حالم خیلی بده دارم دق میکنم از غصه و ناراحتی همیشه یه حسرت شدید تو همه وجودمه همیشه بغض دار ...

ولی بنظر من سعی کن دیگه از حال و هوای اون بیرون بیای و ی شخص بهتر و برای خودت و زندگیت انتخاب کنی کسی که همراه و همدم باشه واینکه هر چقدر به اوت فکر کنی برای اون که فرقی نداره

ببین عزیزم این طرف که من میگم ما ازشون خرید کردیم مبل و اینا بعد هم زبون خودمونن و من ازش خوشم میومد ...

عجب بهش محترامانه بگو نمیخوام خودمو معرفی کنم واقعا اگه درک نکرد ادم درستی نیست دیگه