فلافل_دونونه_سلف مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 3704 عنوان کسی بوده ک 58 بازدید | 4 پست اورژانسی خورده باشه و یه هفته بعد خون سیاه و کم ازش بره؟؟ من اورژانسی خوردم ی هفته بعد خون تیره و میزانشم کم بود ولی پنج روز طول کشید ممکنه باردار باشم؟ یا امکان داره کسی باردار باشه و اورژانسی بخوره و این حالتی بشه؟ شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم 1400/01/10 | 23:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهارنااز22 عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 1232 باردار باشی ضد بارداری بخوری احتمال خونریزی و سقط هست،شاید قبلش بودی
فلافل_دونونه_سلف مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 3704 باردار باشی ضد بارداری بخوری احتمال خونریزی و سقط هست،شاید قبلش بودی اورژانسی خوردم ک خون سیاه و کم بود و پنج روز طول کشید شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم
بهارنااز22 عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 1232 اورژانسی خوردم ک خون سیاه و کم بود و پنج روز طول کشید اورژانسی ی ضد بارداریه فداتشم،ممکنه قبلش بوده باشی بعدش سقط شده باشه،سونو برو
فلافل_دونونه_سلف مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 3704 اورژانسی ی ضد بارداریه فداتشم،ممکنه قبلش بوده باشی بعدش سقط شده باشه،سونو برو قبلش شوهرم نبود همون شب ک رابطه داشتیم فرداش قرص خوردم ی هفته بعد خون سیاه و تیره دیدم و ب مدت پنج روز طول کشید و میزانشم کم بود زیاد نبود شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم