2777
2789
عنوان

دوستانی که خواهر دارن بیان

190 بازدید | 21 پست

خیلی بده به نظرم خواهر داشتن

همیشه توی ظاهر خیلی مقایسه میشن 

من خیلی بدم میاد 

خواهرم از من چندین سال کوچیکتره ولی با هم خیلی مقایسه میکنن 

خب این طبیعیه که یکی از خواهرها بیشتر شبیه باباست یکی شبیه مامان

میدونم بعضی خواهرهای خوش شانس خیلی شبیه همن ولی خب اکثرا نیستن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که خیلی دوست دارم خواهرم از خودم زیباتر و باهوش تر به نظر بیاد لذت میبرم

حالا من خودم خواهر زیباتر هستم ولی بدم میاد میگن خواهرت بینی اش بزرگتره یا اینه یا اونه خیلی روی مخم هست

والا شماها خودتون تو این فازا هستین ما ۴ تا خواهریم قیافه و قد و اندام و ضعیت مالی ۴ تامون باهمدیگه متفاوته ..‌ خیلیم با هم خوبیم و عاشق همدیگه ایم 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
حالا من خودم خواهر زیباتر هستم ولی بدم میاد میگن خواهرت بینی اش بزرگتره یا اینه یا اونه خیلی روی مخم ...

من و خواهرم تقریباً تو یه سطحیم اما اون اجزای صورتش ظریف تره که باعث میشه زیباتر به نظر بیاد ، اما من برام مهم نیست تعریف کنن ازش 😄

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

والا شماها خودتون تو این فازا هستین ما ۴ تا خواهریم قیافه و قد و اندام و ضعیت مالی ۴ تامون باهمدیگه ...

لابد طوری هستین که چهار تا تون در یک سطح هستین قیافتون هر چند فزق دارین

واضحا یکی بدتر یا بهتر نیست

خواهر داشتن خیلی خوبه اصلا ما باهم مقایسه نمیشیم فقط گاهی بعضیا بیشعور هستن میگن انگار خواهرت از تو بزرگتره و متاسفانه جلوی خودش میگن( اونم خوب از خجالتشون درمیاد) چون خواهرم درشت تر از منه من ریزه میزم اون نمیگم تپله ولی درشت تره برای همین وقتی سنمونو میپرسن تعجب میکنن میگن انگار اون بزرگتره

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

من یه خواهر دارم بزرگتر از خوددم چهارسال

دهن منو سرویس کرد تو بچگی من ازش خوشگلتر بودم و حرف گوش کن تر

دست پاچلفتی بود دعوایی بود اخلاق پسر داشت

باهام دعوا میکرد تحقیر میکرد خیلی متاسفانه نتونستم باهاش رابطه صمیمی بگیرم حتی بعد از سالها که ازدواج کردیم و بچه داره