2777
2789
عنوان

میخام دختر خوبی بشم💪🏻💕

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 32 پست
من مگه گفتم با پسرا حرف میزدم که شما میگین در مورد دوستی ورل حرف میزدین والا من احتیاجی نمیبنم بخوام ...

منکه شما را نگفتم !!!

اشتباه شده

سوال کننده را گفتم 

اینکه گفتند میخوام دختر خوبی بشم میخواستم بدونم مگه در مورد چی با جنس مخالف حرف زدند چون با جنس مخالف حرف زدند ( مثلا من الآن دارم با شما حرف میزنم و یا هزارتا پیام توی سایت خانواده برتر دادم و در مورد پست های مختلف نظر میدادند که البته نزدیک 2 سال هست دیگه فعالیتی نکردم به اون صورت و امسال چندتا پیام بیشتر توی اون سایت ندادم .

بعضی وقت ها اینکه آدم به خودش تلقین کنه خودش باعث گناه میشه

آدم که نباید به خودش شک داشته و برای خودش ارزش قائل باشه وخیلی سروسنگین در موردی هم با جنس مخالف حرف زد اشکال نداره 

اما اوضاع مردم ایران اونقدر خرابه که روی چشم و خواهر و برادری هم لاس میزنند ( معذرت میخواند ) نمونه ش دوست خودم که میری پی وی دخترها و آبجی آبجی بهشون میبنده و دخترها هم داداشی داداش و بعد این وسط لاس میزنند

بعدم بهش بگی دوست داری یکی با خواهر و یا زنت این طوری حرف بزنه بهش برمیخوره . خب همچین آدمی روشنفکر نیست و ادعا داره

دقیقا خودم توی اون گروه دراومدم گفتم بعد دختره در اومد گفت که ما مجردیم و از این حرفا 

همین حرف یعنی به کار خودشون اطمینان ندارند و میدونند لاس میزنند چون کاری که درست باشه مجرد و متاهل نداره و یا آدمی که دو رو نباشه نباید این کار را برای شوهر و یا زن خودش هم بد بدونه 

خلاصه بگم که مردم که اینقدر عشق و عشق میکنند و پس فردا هم زن میگیرند و یا شوهر میکنند همچین آدم هایی که جنس عشق هاشون به درد خودشون میخوره

عشق واقعی هیچ وقت نصیب آدم خودخواه نمیشه و آدمی که نمیدونه با خودش چند چنده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله راست میگین به من چه دخترها حالا اکثرشون دوست پسر داشتند اگه بخواهیم مجازی را هم حساب کنیم  ...

بله متاسفانه 

شد ، شد ... نشد ،بیا بشین برات چایی بریزم 😍☕تیکر برای رسیدن به خواستمه 😍 یه صلوات برام میفرستی ؟ ممنون ❤