2777
2789
عنوان

میخام دختر خوبی بشم💪🏻💕

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 32 پست

😞افرین 

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در مورد چی میخوای حرف بزنن اقا پسر

بستگی به شما و پسرهایی که باهاتون حرف زدند داره !

من از 17 سالگی توی سایت خانواده برتر بودم و گفتم بجای اینکه توی اینستا و تلگرام و توی خصوصی بخوام در مورد جنس مخالف شناخت پیدا کنم توی ی سایت عمومی گفت و گو داشته باشم و پیام هام توی سایت خانواده برتر هست با اسم پسرآریایی و صفحه شخصی هم اخیرا زدم و میتونید ببینید به شخصه در مورد چی حرف میزدم .

نمیدونم حتما در مورد دوستی و رل زدن حرف میزدین ؟!

ب تو چه

بله راست میگین به من چه

دخترها حالا اکثرشون دوست پسر داشتند اگه بخواهیم مجازی را هم حساب کنیم 

البته پسرهاش هم خودخواه تر که بعدا میخواند با دختر آفتاب مهتاب ندیده ازدواج کنند اما خودشون سروگوششون میجنبیده 

اما خب وقتی ی پسر دوست دختر داره یعنی ی دختر هم دوست پسر داره و در این زمینه بی عدالتی نیست

تفاوتش اینه مردم ایران خودخواه و دو رو و پنهان کارند اکثرشون 

و جنبه و ظرفیت ندارند احترام جنس مخالف را نگه دارند

همین حالا توی گروه دانشگاهمون حرمت نگه نمیدارند و دختر و پسر چشم و روباز شدند .

نمیگم نباید با جنس مخالف حرف نزد اما  ما حتی روشنفکرهامون هم قلابی اند و ادعای روشنفکر میکنند 

وقتی دقت میکنی متوجه میشی بیشتر خودخواه اند تا روشنفکر 

بستگی به شما و پسرهایی که باهاتون حرف زدند داره ! من از 17 سالگی توی سایت خانواده برتر بودم و گفتم ...

من مگه گفتم با پسرا حرف میزدم که شما میگین در مورد دوستی ورل حرف میزدین والا من احتیاجی نمیبنم بخوام جنس مخالف رو بشناسم بعدشم در مورد چی حرف میزدن به خودشون مربوطه ن شما