2777
2789
عنوان

دوستام😔

181 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من قبلا یه دوست صمیمی داشتم بعد امسال که مدرسمون عوض شد،اونم تو کلاسم افتاد بعد من با یه دختر توی کلاس جدیدمون آشنا شدم و با هم خیلی صمیمی شدیم 

بعد هی تیکه مینداخت اون دوستم بهم.

با اینکه من از قبلا هم باهاش صمیمی تر بودم ینی ولش نکردم با هر دوشون به اندازه هم صمیمی بودم بعد از چند روز پیش اونا با هم خیلی صمیمی شدن و اصلا دیگه به من اهمیت نمیدادن از همین ۱ یا ۲ روز پیش شروع شد.

من وقتی با کسی رفیق باشم جونمم واسش در میره نمیدونم چرا اینجوری کردن😥😥

بعد حالا اون دوست قدیمیه من امروز یه استوری گذاشته بود واسه اون دوستم بعد استوری بعدش عکس منو گذاشته بود نوشته بودم تو رو هم دوست دارم جوری که انگار مجبورش کردن منم بهش گفتم نمیخوام دوستم داشته باشی مگه مجبورت کردم استوری بذاری واسم بعد گفت بی جنبه ای از خودتونه منم گفتم باشه بعد استوریشو پاک کرد نمیدونم چیکار کنم شما جای من بودین چیکار میکردین؟!😔

بعد من ۱۵ روز دیگه تولدمه اونا میخواستن سوپرایزم کنن ولی نمیدونستن که من میدونم بعد خواهرم بهشون پیام داده بهشون گفته میخوام تولدشو تو کافه بگیرم بعد دعوتشون کرده بعد رفیق قدیمیم بهونه اورده گفته تو کافه نمیتونمو اینا خودم میخوام تولدشو تو خونه خودتون بگیرم واقعا نمیدونم چیکار کنم😥😥

نمیخوام هم تو خونه خودمون بگیره چون که ما خودمون خونمون خیلی خوبه و مشکلی باهاش ندارم کلا همه وسایلمون سلطنتین ولی اون دوست امسالم خونشون خیلی بهتر ماس و میترسم وقتی بیان خونمون تو ذوقش بخوره😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی🥴من نیز هم

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر