2777
2789

بچه ها من عینک میزنم احساس میکنم شماره چشمم یه کم ضعیف تر شده.چند ساله عینکمو عوض نکردم

الان برم دکتری که برای رانندگی هست ببینه درست نمیبینم خط های پایین رو خودش شماره عینک بالاتر برام تجویز میکنه یا باید برم دکتر بیرون اول شماره عینکمو درست کنم؟

خدایا به امید تو

آره خودش تجویز میکنه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیگ خودشون میفرسن معاینه چشم

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
بچه ها هزینه ثبت نام واس اموزشگاه چنده؟ مبخام برم گواهینامه بگیرم ولی قیمت اموزشگاها دستم نیس

من اذر ثبتنام کردم۸۵۰

ولی معاون اموزشگگاه گفت ازسال جدید۲تومن میشه

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
بعد قبولم میکنم برای رانندگی ؟

آره دیگه وقتی که از طرف آموزشگاه باشه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
قبل عید پرسیدم ۱/۲۴۷ بود الان شاید یکم بیشترم کرده باشن

بستگی ب خودرویی داره ک تو اموزشگاه استفاده میکنن

اموزشگاه ما با پراید۴۰میلیونی حساب کردن۸۵۰

ازسال جدید باقیمت پراید سال گفتن۲تومن ثبتنام میکنن

الان رفتم معاینه مثلا شماره چشمم رفته بالا چه کار میکنه برام؟

خب باید عینک جدید بخری دیگ نامه میده

آره دیگه وقتی که از طرف آموزشگاه باشه

آخه شماره چشم من خیلی بالاس فکر کنم شیش هستش قرار بود بعد تعطیلات لنز سفارش بدم.الان عینکم شمارش پنج هستش.به نظرت الان برم معاینه چشم پزشکی رو بگیرم؟

خدایا به امید تو