2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی طول می‌کشه ، اصلا لامصب بخاطر اینکه شروع هر دوره به تاریخ عادت بستگی داره یهو میبینی چند ماه الکی رفت و آمد داشتی ، مثلا یه ماه بخاطر یه چیز کنسل بشه تا ماه بعد باید صبر کنی ولی در کل اگه بخوام بگم یک ماه بهت ال دی میدن و تقویتی بعد که عادت شدی ماه دومش از روز یادم نیست چندمه عادت بهت آمپول های مخصوص خود ای وی اف رو میدن  مثل سینال آف و اینا که واسه تحریک تخمک گذاری هست  همون ماه که امپولا رو ده روز حدودا زدی بعدش سونوت میکنن ببین به اصطلاح خودشون چند تا تخمک بالا اومده  و دو سه روز بعدش رو معین میکنن که بری برای عمل پانکچر تا تخمک کشی کنند، روز پانکچر شما رو بیهوش میکنند همون روز عمل پانکچر شوهر شما هم نمونه اسپرم میده بعد عمل تخمک شما و اسپرم رو همون روز لقاح میدن تا جنین تشکیل بشه بعدش کاملا بستگی به نظر دکترتون و حال شما که یه وقت هایپر نشده باشید تو پانکچر  و همچنین ضخامت اندومترشون داره  داره که چند روز بعد پانکچر جنین هایی که تشکیل شده رو به رحمتون انتقال بدن اگه چند روز بعد پانکچر انتقال بدن بهش میگن جنین فرش . یا اینکه جنین ها رو‌فریز کنند و یک یا دو ماه بعد انتقال بدن در هر صورت بعد از انتقال جنین شما چهارده روز استراحت میکنید و بعدش هم تست بتا میدید و اگه مثبت بود که بارداری . پس در بهترین حالت ۲تا ۳ماه طول می‌کشه .

خیلی طول می‌کشه ، اصلا لامصب بخاطر اینکه شروع هر دوره به تاریخ عادت بستگی داره یهو میبینی چند ماه ال ...

خیلی خیلی ممنون ک راهنماییم کردی خیر ببینی. من مشکلم تنبلی خفیف شوهرم مشکلی نداره و اینکه عفونت دارم تو عکس رنگی نوشتن ک دپر رحم وتخمدانام چسبندگی وعفونت دارم لوله هام بازن.بنظرت بااین مشکلام قبول میکنن ای وی اف کنم؟ونتیجه میگیرم؟۲قلو‌بخوام میشه اونم پسر؟ ببخشید زیاد پرسیدم 

خیلی خیلی ممنون ک راهنماییم کردی خیر ببینی. من مشکلم تنبلی خفیف شوهرم مشکلی نداره و اینکه عفونت دارم ...

اره چرا قبول نکنند مشکل خاصی نداری که  بنظرم سریعتر اقدام کن مطب خصوصی نرو برو یه مرکز ناباروری و اونجا تحت نظر یه دکتر باش چون مطب ها وقت آدم رو تلف میکنند بعدشم رفتی پیش دکترت بگو مشکل چسبندگی و اینا داری درخواست هیسترو تشخیصی کن معمولا قبل ای وی اف انجام میدم تا اگه مشکلی مثل چسبندگی و اینجور چیزا باشه رفع بشه و رحم آماده انتقال بشه 

خیلی خیلی ممنون ک راهنماییم کردی خیر ببینی. من مشکلم تنبلی خفیف شوهرم مشکلی نداره و اینکه عفونت دارم ...

وای منم عاشق دو قلو پسرم ولی میدونی که تعیین جنسیت ده میلیون حدودا هزینه اش بیشتر میشه ، بعدشم توی تعیین جنسیت ممکنه یه سری جنین های خوبتون حذف بشن مثلا من خودم هشت تا جنین داشتم دکترم گفت اگه تعیین جنسیت کنی ممکنه بشه ۳تا پسر واسه همین نکردم ولی یه خانمی بود پنج تا جنین پسر براش تشکیل شده بود با تعیین جنسیت بعدش دو تاش رو سری اول قرار بود براش انتقال بدن و سه تای دیگه رو سری دوم می‌گفت اگه سری اول نگیره . 

اره چرا قبول نکنند مشکل خاصی نداری که  بنظرم سریعتر اقدام کن مطب خصوصی نرو برو یه مرکز ناباروری ...

عکس رنگی گرفتم گفتن رفع شد لوله هام بازه .یعنی ناباروری من مشخص نیست چون هرماه بالترزول۳یا۴تا فولیکول از۱۸تا۲۴دارم