2777
2789
عنوان

این بی بی مثبته یامنفی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 70 پست
پس حتما مثبته منم با ای یو ای باردار شدم روز دوازدهم بیبی چک با تاخیر هاله خیلی کمرنگ انداخت که تکرا ...

عزیزم بار اول شد؟ استراحت داشتی ؟ چندتا فولی داشتی شوهرت سالم‌بود؟ببخش خیلی شوال‌ شد😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بار اول شد؟ استراحت داشتی ؟ چندتا فولی داشتی شوهرت سالم‌بود؟ببخش خیلی شوال‌ شد😘

نه بار سوم گرفت اخه من ای یو ای تعیین جنسیت کردم که دیرتر جواب میده،استراحت اصلا نداشتم بر عکس چون خرید عید میکردم همش پیاده روی کردم،یدونه فولی داشتم فقط وهردو سالم بودیم ،خواهش میکنم عزیز هر چی سوال داشتی بپرس جواب میدم حتما 

نه بار سوم گرفت اخه من ای یو ای تعیین جنسیت کردم که دیرتر جواب میده،استراحت اصلا نداشتم بر عکس چون خ ...

من سه تا فولی تپلی داشتم دوتاش روز آی یوآی ترکید یکیش تا دوروز بعدش نشده بود دکتر گفت سایزش داره پایین میاد واسه ترکیدن آماده بشه اقدام داشتیم همون شب آی یوآی اقدام کردیم شوهرم خیلی سالم بود تحرک ۹۵درصد وتعداد۳۵میلیون مورفو هم ۴ یک هفته قبلشم عکس رنگی گرفتم ک لوله هام بسته بود

من سه تا فولی تپلی داشتم دوتاش روز آی یوآی ترکید یکیش تا دوروز بعدش نشده بود دکتر گفت سایزش داره پای ...

منم همش لوله هام بسته میشه سر دخترمم بعد عکس رنگی  باردارشدم واینبارم بعد منفی شدن ای یو ای عکس رنگی انداختم که دوتا لوله هامم بسته بود بعد عکس رنگی زودتر باردارمیشی مثبته خانومی مطمئن باش برامنم دعا کن نینیم پسر بشه وسالم 

پس حتما دوقلو داری 😉

با این هاله من فکر میکنم یکیشم نباشه باورکن طرفش نگاه میکنم میبینم هاله رو قشنگ بعضی بچه ها میگن مبارکه ولی توی دلم ذوق نمیکنم‌چون میدونم منفیه من اینقدر شانس  دارم بار اول با اونقدر پیاده روی بگیره

الهی آمییین همون ماه عکس رنگی باردار شدی؟

برا دخترم بله عزیزم ولی اینسری نه تعیین جنسیت با ای یو ای دیر مثبت میشه تو هم تعیین جنسیت نبودی وهم سه تا فولی داشتی وبعد ای یو ای هم اقدام کردی صددرصد مثبته عردا باز بیبی بزار وروزی که دکتر گفته برو ازمایش بده مثبت ایشالا

با این هاله من فکر میکنم یکیشم نباشه باورکن طرفش نگاه میکنم میبینم هاله رو قشنگ بعضی بچه ها میگن مبا ...

چرا الکی به خودت استرس میدی باور میکنی بیبی چک من روز دوازدهم منفی بود زنگ زدم به خواهرمم گفتم واز خدا یه عالمه گله کردم ورفتم بازار بعد که برگشتم دیدم هاله خیلی کمرنگ افتاده که با فلش گوشی دیده میشد 

چرا الکی به خودت استرس میدی باور میکنی بیبی چک من روز دوازدهم منفی بود زنگ زدم به خواهرمم گفتم واز خ ...

بخدا الان نگاه کردم خیلی واضحه صورتیه اگ مال خود بی بی چک باشه ک حتما سیاه میبود و با بی بی های قبلی مقایسه کردم ب مراتب واصح تر بود ازونا روز ۸ ک گذاشتم هم همینجوری شد ولی روز ۹ ک ۱۰ منفی و بعداز ظهر روز۱۰ کمی هاله ولی امروز کلا واضحه هالش 

بخدا الان نگاه کردم خیلی واضحه صورتیه اگ مال خود بی بی چک باشه ک حتما سیاه میبود و با بی بی های قبلی ...

اتفاقا چون روز قبلتر بیبی منفی بوده والان هاله داره یعنی اثر امپولا نیستن ومثبته کی میری برا ازمایش

اتفاقا چون روز قبلتر بیبی منفی بوده والان هاله داره یعنی اثر امپولا نیستن ومثبته کی میری برا ازمایش

آره بین دو روزی ک هاله واضح انداخت دوروز روز اول ک منفی روز دومم منفی ولی خییییلییییییییییییی ضعیف اگرم باشه هاله داد من ک ندیدم تا چندین ساعت ولی امروز واضحه زیر ۱۰ دقیقه هم شد ولی بعدش پر رنگ‌شد البته خط خود تست هم بعداز یک دقیقه یا دو پرنگ شد اولش دوتا خط سفید سفیدافتاد بعدش وسطاشون پر رنگ‌شد یکی کامل یکی کم