2777
2789
عنوان

این بی بی مثبته یامنفی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این بی بی چک نواری هس هاله انداخته اون یکیا حتما پررنگ ترن

عزیزم یعنی تاثیر امپوله رفته؟ دیروز زدم منفی شد همین مارک یا اگرم شده خیلی کمرنگ ک من متوجه نشدم ولی یک هفته بعده امپول هم هاله داشت واضح تر ازین بود 

انگار حاله داره. منم دوماهه امپول میزنم ماه اول دوتا ماه دوم چهار تا . اما حامله نشدم. حتی پریودمم ...

منم ۴تا زدم 😔😔 مال شما تاثیرش تا چند روز بود ازون ۴ تا؟ 

من ک شیاف استفاده میکنم‌تا قطع نکنم پریود نمیشم ک ذوق کنم بگم رد شد😣😣

نمیشناسه داروخونه هرچی گفتم 

آهان 🙂خب حداقل بگو نواری نباشه 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

عزیزم ۲۴ دوره ام روز ۱۴ و ۱۲ زده بودم و ۱۱ روز میشه آی یو آی کردم

پس حتما مثبته منم با ای یو ای باردار شدم روز دوازدهم بیبی چک با تاخیر هاله خیلی کمرنگ انداخت که تکرار کردم ودفعه های بعد زودتر هاله داشت ولی بازم خیلی کمرنگ تا ۱۶ روز بعد که ازمایش دادم ومثبت شد

عزیزم یعنی تاثیر امپوله رفته؟ دیروز زدم منفی شد همین مارک یا اگرم شده خیلی کمرنگ ک من متوجه نشدم ولی ...

تجربه ای در مورد آمپول ندارم گلم فقط میخوای زودتر متوجه بشی برو آزمایش خون خیالت راحت تر بشه