2777
2789

ببینید من چن وقت پیش رفتم و کاشت و اکستنشن مژه یاد گرفتم ولی هر چقد تبلیغ کردم و اینا یا هزینه کمتر گفتم مشتری جذب نکردم

برای همین کلا از هر شغلی نا امید شدم 

نوزده سالمه دارم میخونم واسه دندون پزشکی

ولی یجورایی ذهنیتم خراب شده نسبت به کار

حس میکنم وقتی دندون پزشکم بشم باز بیکارم 

یا مشتری جذب نمیکنم 

میدونم الان فک میکنین خلم و اینا😂

ولی واقعا بعد از اون که تو اکستنشن مشتری جذبم نشد کلا ناامیدم از هر کاری

اگه درست خوبه بخون کنارشم کار کن حالا مژه ناخنحداقل اگه انصراف دادی ی درآمدی داشته باشی

خب مشتری جذب نشد ینی کلا کسیم میومد رایگان میخاست براش کار کنم

الان ذهنیتم جوریه فک میکنم دست بزارم رو هر کاری همینجوری میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مشتری جذب نشد ینی کلا کسیم میومد رایگان میخاست براش کار کنمالان ذهنیتم جوریه فک میکنم دست بزارم ر ...

چرا توسالنا کار نمیکنی درصدی 

من جایی رفتم واس موهام .اونجا کار ناخن ومژه هم داشتن

پرسیدم که آموزش دارین گفت آره ..وقتی راه افتادی میتونی کار کنی اینجا مشتری هم باخودمون ..درصد برمیداریم

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

چرا توسالنا کار نمیکنی درصدی من جایی رفتم واس موهام .اونجا کار ناخن ومژه هم داشتنپرسیدم که آموزش دار ...

آخه شهر ما اونقد بزرگ نیست که مثلا بیشتر از شیش هفتا سالن داشته باشه مژه کار داشتن خودشون از قبل

توی اصفهانم گفتن باید نمونه کار زیاد داشته باشی که من زیاد نمونه کار نداشتم