2777
2789
من خیلیارو دیدم ک بچه سالم دارن با وجود یک بچه تاخیر تکاملی

منم اقدام به بچه دوم کردم ولی متاسفانه با ا آمینو سنتز فهمیدم که سندروم ترنر داره، الان که مینویسم قراره بچمو سقط کنم توی 18 هفتگی، خیلی دلم گرفته و داغونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اقدام به بچه دوم کردم ولی متاسفانه با ا آمینو سنتز فهمیدم که سندروم ترنر داره، الان که مینویسم ق ...

عززززیززززم....بازم خداروشکر زود فهمیدن...

بچه اولتون مشکل ژنتیکی بود؟؟؟

ببین بازم من دیدم ،تو اوج ازمایشای ژنتیکو این حرفا و ناامیدی طرف بچه سالم به دنیا اورده...

من مرکز توانبخشی دارم و گفتار درمانم

عززززیززززم....بازم خداروشکر زود فهمیدن... بچه اولتون مشکل ژنتیکی بود؟؟؟ ببین بازم من دیدم ،تو اوج ...

بچه اولم کلی آزمایش ژنتیک داده ولی هیچ چیزی مشخص نشد، الان هم پسرم تحت درمان گفتار درمانی و کاردرمانی هستش

حالا من بر عکسم بچه اولم از ۱ سالی تقریبا حرف میزد. ولی پسرم که الان ۳ سال و ۲ ماهشه فقط کلمه میگه حدود ۵۰ تا... ولی جمله بندی نداره. گفتار درمانی هم بردم اصلا فایده نداشت. چون همکاری به هیچ عنوان نکرد منم دیگه نبردمش.بچه شما چند سالشه؟ چقدر حرف میزنه؟