2777
2789
عنوان

بنظرتون این رفتار شوهرم بخاطر چی میتونه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 72 پست
نه اصلاااااا فخر نمیفروشیم پدرم براش خونه خرید حتی به اسم شوهرم 

نکنین این کارارو

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
خب شاید این هم باعث بشه اون فکر کنه زیر دین شماست..  یا مجبوره هرکاری پدرتون گفت انجام بده!&nb ...

نه عزیزم اونطور اخلاقی نداره 

الان هم میگه به بابات بگو برام ماشین بخره 

حالم از پرو بودنش به هم میخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم اصلااااا نمیگم  اتفاقا بر عکس .من اونقدر عاشق این شده بودم خیلی خودمو کوچیک کردم ب ...

خب نباید اینجور بگی همیشه! حالا فکر کنه چه خبره! 

به قول دکتر انوشه میگه هیچ وقت نگو تحت هر شرایطی دوستت دارم! بلکه بگو تا زمانی که دوستم داری منم دوستت دارم.. تا زمانی که وفاداری دوستت دارم! 

مثلا بگو ببین خدا چه همسر خوبی بهت داده؟ بعد بگو البته خودت خوبی که زن خوب گیرت اومده! 

اگه مدام بگی زندگی بی تو معنا نداره من بدون تو میمیرم... تو دلیل خوشبختی منی! اگر مرد ظرفیت نداشته باشه... باد میکنه و میگه بالله من یه چیزی هستم و این زن در حد من نیست! 

گلم همه چیز به تعادل... نه زیاد قربان صدقه برو نه بی تفاوت باش.. محبت کلامی و عملی در جای خود.. جدی بودن هم لازمه. 

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️
نه عزیزم اونطور اخلاقی نداره  الان هم میگه به بابات بگو برام ماشین بخره  حالم از پرو بود ...

فکر نمیکنی اینجوری بی مسئولیت میشه؟! بهش بگو خودت کار و تلاش کن اینجوری بیشتر بهم می‌چسبه.. در کنارش اگه کمک مالی نیاز داشتیم به پدرم میگم اگه در توانش بود بهمون کمک میکنه

سرد میشم روانی میشه  میخواد من همیشه تازشو بکشم ولی خودش برعکس

دقیقا از نظر من باید همین کارو بکنی 

وقتی که اومد و به التماس کردن افتاد  متوجه اشون کنی که رفتلرشو باید عوض کنه 

تازه شما جوری مسئله رو شل گرفتید که  ایشون فکر می کنه   شاه شاهانه که به پاش همه چیز نی ریزید و تو جهان تکه 

متوجه اش کنید که اصلا یه مرد نباید زیر دین کس دیگه ای باشه و این  کار پدرت فقط به حاطر شما بوده 

یه جور خودبینی  و توی شوهرتون ایجاد کردید متوجه اش کنید   ایشون وابسطه شما هستند و ایشون هم نیاز به شما دارند  

فکر نمیکنی اینجوری بی مسئولیت میشه؟! بهش بگو خودت کار و تلاش کن اینجوری بیشتر بهم می‌چسبه.. در کنارش ...

خودش کار میکنه عزیزم خرجی زندگی با اونه

فقط خونه رو پدرم داده

برای خونه همچی میگیره 

فقط توی روابط یا رفتارش بدونه چیزی دوست دارم عمدا میگه نه

اینو نمیدونم برای چی

بله عزیزم درسته  اخه اون چشم بستنش واسه چیه؟

من دقیق نمیتونم بگم.. شاید سربه سرت میذاره.. 

شایدم آنقدر ازش تعریف کردی مغرور شده

یا ازت دلخوره سر مسئله ای.. مثلا چیزی خواسته انجام بدی و انجام ندادی.. 

سعی کن دیگه بی رویه ازش تعریف نکنی... شوخی های سطحی باهاش نکنی.... هی پشت سر هم بهش زنگ نزنی کجایی کجایی! ازش نپرس دوستم داری یانه! 

خودت برو مشاور تا آگاه بشی... اون نمیاد اشکالی نداره... اگه خودت بتونی تغییر کنی شوهرم درست میشه ان شاء الله 

خودش کار میکنه عزیزم خرجی زندگی با اونه فقط خونه رو پدرم داده برای خونه همچی میگیره  ...

به نظرم باید حتما با مشاور صحبت کنی.. چون فقط یک روانشناس میتونه به لایحه های پنهانی شخصیت انسان پی ببره...