2777
2789
عنوان

بازم نشد خیلی غصه دارم😔

377 بازدید | 41 پست

الان نزدیک یکساله منتظر بچم نشد ک نشد این ماهم با این ک لتروزول مصرف کردم بازم نشد خیلی غصه دارم همه میگن بچه بیار جلوگیری نکن و فلان خبر ندارن اصلا جلوگیری نداشتیم ازدرون میشکنم ولی میخندم و میگم هنوز زوده😢

یزد دکتراش خوبن

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خدا بزرگه منم دیگه شد 5سال که منتظرم ولی نمیشه

انشالله ب حق بی بی فاطمه زهرا این ماه دامنت سبز بشه

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

با تک تک سلول های وجودم درکت میکنم

هی ادم قسم و قرآن میدن ک حامله شو بچه بیار

دیگه ۲ سالت تموم شده وارد ۳ سال شده عروسی کردی جلوگیری نکن

ولی خبر ندارن ک اصلا نمیدونم جلوگیزی چطوره و باردار نشدم تا الان😔😔😔

خدا بحق حضرت علی اصغر دامن همه زوج های منتظر نی نی رو سبز کنه و یه بچه صحیح و سالم و صالح بهمون بده

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
با تک تک سلول های وجودم درکت میکنم هی ادم قسم و قرآن میدن ک حامله شو بچه بیار دیگه ۲ سالت تموم شده ...

اره دقیقا خیییلی غصه میخورم من و شوهرم عاشق بچه ایم ولی خدا نخواسته چیکار کنیم هی میگن 😢

انشاالله شمام بزودی باردار شی❤