2777
2789
عنوان

بازم نشد خیلی غصه دارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 41 پست
خیلی بده واقعا چنذ وقته اقدامی عزیزم؟

آره خیلی من الان ۳سال بخداکه انقدغصه خوردم داغون شدم

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷🤗دوست عزیز نینی سایتی، اگر چشمت به امضام خورد ممنون میشم برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی .....خدایاشکرت بعدازکلی سختی و5سال انتظار بلاخره در تاریخ 1401/12/1بی بی چک و آزمایش خون بارداریم مثبت شدومنم طعم شیرین مادری رومیچشم خدایا به تمام دوستان نی نی سایتم که مثل من در آرزوی فرزندهستن فرزندی صالح عطا کن هزاران هزار بار خدایاشکرت😍😍😍🥺🥺🥺😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم انشاالله زودتر خدا بهت نی نی بده مشکلی دارین؟من تنبلی تخمدان دارم

انشاله به جفتمون به همه اونایی که چشم انتظارن منم تنبلی تخمدان وپریودام باقرص میشم شوهرمم واریکوسل عمل کرده

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷🤗دوست عزیز نینی سایتی، اگر چشمت به امضام خورد ممنون میشم برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی .....خدایاشکرت بعدازکلی سختی و5سال انتظار بلاخره در تاریخ 1401/12/1بی بی چک و آزمایش خون بارداریم مثبت شدومنم طعم شیرین مادری رومیچشم خدایا به تمام دوستان نی نی سایتم که مثل من در آرزوی فرزندهستن فرزندی صالح عطا کن هزاران هزار بار خدایاشکرت😍😍😍🥺🥺🥺😘😘😘
انشاله به جفتمون به همه اونایی که چشم انتظارن منم تنبلی تخمدان وپریودام باقرص میشم شوهرمم واریکوسل ع ...

انشاالله خدا ب همه منتظرا بچه سالم بده

عزیزم انشاالله همین ماه بیای تو همین تاپیک بگی بارداری😍

انشاالله خدا ب همه منتظرا بچه سالم بده عزیزم انشاالله همین ماه بیای تو همین تاپیک بگی بارداری😍

انشاله به امیدخداهرجفتمون واست دعامیکنم

عزیزم شماباردارشدید

آره عزیزم خدارو شکر باردار شدم

الان یکماه و نیمم😍

قسمت همه منتظرا

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
آره عزیزم خدارو شکر باردار شدم الان یکماه و نیمم😍 قسمت همه منتظرا

خداروشکربسلامتی باشه پیش کدوم دکتررفتی وچیاخوردی؟؟؟

خداروشکربسلامتی باشه پیش کدوم دکتررفتی وچیاخوردی؟؟؟

سلامت باشی عزیزم

قسمت خودت ان شاالله

من دارو گیاهی مصرف کردم اون ماه ک باردار شدم هر چی پیش دکترا میرفتم قرص و دوا میدادن فایده نداشت دیگه رفتم زیر نظر طب سنتی و نتیجه گرفتم خدارو شکر و بعد از ۲ سال و نیم چشم انتظاری خدا حاجت دلم رو داد

البته نذر ۱۰۰ هزار صلوات کشمیری رو همون ماه بردلشتم حاجت محال رو میده ۱۲ ماهرمضون ختم صلوات شروع کردم ۱۷ شوال فهمیدم باردارم

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
سلامت باشی عزیزم قسمت خودت ان شاالله من دارو گیاهی مصرف کردم اون ماه ک باردار شدم هر چی پیش دکترا ...

۱۰۰صلوات کشمیری یعنی چی میشه واضحتربگی شرمنده ۱۲ماه یعنی چی وداروهای گیاهیت چی بودن شرمنده توروخدا

۱۰۰صلوات کشمیری یعنی چی میشه واضحتربگی شرمنده ۱۲ماه یعنی چی وداروهای گیاهیت چی بودن شرمنده توروخدا

ماه رمضون یه تاپیک دیدم تو نی نی سایت زده بود کیا از ۱۰۰ هزار صلوات کشمیری حاجت گرفتن؟

خیلیا گفتن ما حاجت مخال گرفتیم و از این حرفا

تو نت سرچ کردم شرایطش رو خوندم دقیقا روز ۱۱ ماه رمضون بود رفتن غسل کردم و شب نیت کردم ۱۰۰ هزار صلوات هدیه به پیامبر واسه بچت دار شدنم بدون دوا و درمون و عمل و دردسر

روزی ۱۰۰۰ تا بعضی روزا ۴ هزار صلوات میفرستادم 

روز ۱۷ ماه شوال یعنی یکماه و چند روز بعدش دیدم پریودم برخلاف همیشه که روز و حتی ساعتش دقیق بود.الان پریود نشدم یکی دور بعدش شک کردم دلدرد داشتم ولی پریود نمیشدم کلا یادم رفته بود اقدام کردم از بس این ۲ سال هر ماه منتظر بودم و نشده بود فراموشش کرده بودم.

دیگه تست زدم دیدم سریع دوتا خط افتاد و خدا رو شکر باردار بودم.الان ۶ هفته ام

دعا کنید قلبش تشکیل بشه و بمونه برام زندگیمو اگ بچه نیاد از هم میپاشونن😭

دارو ها اسم روشون نبود فقط طریقه مصرف بود

یه ماما خونگی تو شهرستان الیگودرز استان لرستان تعریفشو زیاد شنیدم چندتا از آشناهای خودم ک باردار نمیشدن رفتن پیشش نتیجه گرفتن من تو همون ماه رمضون روز سوم پریودیم رفتم معاینه کرد گفت عفونت پنهان لوله سمت راست داری اسپرم رو پس میزنه تا روز هفتم پریودی به خودم و شوهرم دارو داد گفت این پریودی آخرته و ماه بعد بارداری ان شاالله که همون شد...

اینم توضیحات کامل

اسم اون خانمه هم خانم دکتر سمیعی دارو گیاهی داره

ماه رمضون یه تاپیک دیدم تو نی نی سایت زده بود کیا از ۱۰۰ هزار صلوات کشمیری حاجت گرفتن؟ خیلیا گفتن م ...

مرسی عزیزم انشاله که نی نیتوبسلامتی ودل خوش بغل میکنی

توکل بخدای بزرگ واسه منم خیلی دعاکن منم مثل توهستش شرایطم😔😔😔