2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی و غیر مذهبی یه چند لحظه تشریف میارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 127 پست
مرسی     اخه دو سه ساله همین جوریم همش میترسم همین جوری بمونم انگار قلبم مریضه ولی نمیدون ...

درست میشه .

من خودم این جور مواقع میرم حرم امام رضا میگم بهش باز مریض شدم خودت درستم کن دیگه.

اونم درستم میکنه میام خونه.

باز تا دفعه بعدی.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون من فکر میکنم این حسی که گفتید علتش گناهیه که بابتش توبه نکردید و باعث شده کم کم علاقه اتون به ...

نه خواهش میکنم

اخه نمیدونم چیکار کردم واقعا که توبه هم نکرده باشم به خاطرش

کلا دنبال اینم ببینم مشکل کجاست

چی باعث میشه ادم بره سمت خدا یا دور بشه

صلوات میفرستین برام؟   دمتون گرم
نه خواهش میکنم اخه نمیدونم چیکار کردم واقعا که توبه هم نکرده باشم به خاطرش کلا دنبال اینم ببینم مش ...

حتی گاهی کلا همینجوری میگم خدایا منو ببخش

نه خواهش میکنم اخه نمیدونم چیکار کردم واقعا که توبه هم نکرده باشم به خاطرش کلا دنبال اینم ببینم مش ...

نمیدونم چیزی جز گناه به ذهنم نمیرسه...

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
کلیپ های پناهیان عالیه.

راستش یه دوره ای من یه حاجتی داشتم که خیلی برام مهم بود و سر همون خیلی دعا و قرآن و زیارت و اینا میخوندم و سعی میکردم نماز اول وقت بخونم و خلاصه خیلی بیشتر از قبل رعایت کنم... ولی خب همون زمان تنها اشتباهی که میکردم و به ذهنم میرسه موسیقی بود و این که با نامحرم در حد کاری در ارتباط بودم که البته سعی میکردم رعایت کنم حتی شاید رفتارام براشون عجیب و غریب بود...

خلاصه اون چیزی که میخواستم رو نگرفتم و گله و شکایت انچنانی هم به خدا نکردم ولی بعدش حال روحیم خیلی بد شد و وسواس گرفتم و چون وسواس هم نمیذاره ادم تمرکز کنه موقع نماز هم باعث اسراف میشه هم میگفتن وسواس از شیطونه و.... از بعد این اتفاق کلا به همه چی شک کردم 

چون از طرفی خیلی دعاها و کارایی کرده بودم که میگفتن حتما حاجت میگیری و این حرفا از طرف دیگه میدیدم خدا با همین وسواس داره منو از خودش دور میکنه و نمیفهمیدم چرا

البته وسواسم شاید حدود یه سال و خورده ای طول کشید ولی اون شک و ناراحتی هنوز هست

سخنرانی های پناهیان هم خیلی توش امید داره ولی شاید چند دقیقه رو من تاثیر بذاره باز برمیگردم به ناامیدی

وقتی ادم یک کناهی انحام میده دور میشه از خدا این بیشترین و مهم ترین دلیل دور شدن از خداست باید آن توبه و جبران کرد تا درست بشیم و همش غرق دنیا نباشیم و به معنویات هم حتما توگه کنیم و سعی کنیم پیشرفت کنیم مثلا توی اخلاقیات باید خودمون رو بسازیم مثلا زود عصبانی نشیم و... مهم ترین چیزهایی که ادم رو عقب میندازه بد اخلاقی و کلا اخلاقای بد مثل غیبت و دروغ و... هرچی پاک تر باشی بیشتر به خدا نزدیک میشیدبعدم باید خود حرفای خدا رو دید به قول معروف اسلام به خودی خود ندارد عیبی هر عیب که هست از مسلمانی ماست

وقتی ناراحتی برام پیش میاد که اوجش وقتی بود که بچه ام را از دست دادم وبدتر از اون زمانی که فهمیدم دیگه بچه دار نمیشم خیلی باهاش درد دل میکنم گریه میکنم ولی به لطف خودش دست از وظایف عبادیم نمیکشم ،چون خود خدای مهربون  متوجه ام میکنه که اگه نداده ونشده به صلاحم نبوده 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 
درست میشه . من خودم این جور مواقع میرم حرم امام رضا میگم بهش باز مریض شدم خودت درستم کن دیگه. اونم ...

سه چهار بار رفتم مشهد

باز چند روز بعد اینکه برمیگردم همون ادم قبلم

یه بار هم رفتم کربلا که خییلی خوب شدم ولی خب دیگه راهش بستست فعلا

من کلا همیشه اهل نماز و روزه و ....بودم یه مدت خیلی مستحبات را انجام میدادم که مجرد بودم حدود ۲۱الی۲۳سالگی بود هرچند بعدش با رفتن به اعتکاف حس خیلی جدیدتری نسبت به خدا پیدا کردم ولی هیچ وقت نفهمیدم اوجش کی بود ؟؟؟ الان با اتفاقاتی که برام افتاده واقعا صبح تا شب به فکر خدا هستم اگر ارامشی دارم فقط از یاد خدا میگیرم و بس ولی خب بخاطر بچه داری و مشغله خانه داری زیاد فرصت بعضی کارهای مستحبی را ندارم البته فضای مجازی هم بی تاثیر نیس ولی توی فضای مجازی هم باز من بیشتر به سمتی میرم که مذهبی تره 😉😊 یعنی ناخواسته اینجور میشه چون هی میبینم غیر مذهبیا یه چیزایی میگن که با تعریف من از خدا و دنیا و قیامت وعدل الهی متفاوته و ازشون دور میشم 

استاد پناهیانم که عالیه فایلهای صوتی تنها مسیر و چگونه امتحان میشویم شاید یکم طولانی به نظر برسن ولی خوراک این روزای زندگی خیلیاست

اووو چقدر نوشتم 😂😂

یارب نظر تو برنگردد...
اوج مذهبی بودن فرستادن هزار صلوات و ختم قرآن و ... نیست اوج اوج مذهبی بودن ترک گناه است همین

یکی از مشکلاتمم همینه 

یه گناه رو که ترک میکنم همه چی دست به دست هم میده بیفتم تو یه گناه بزرگتر

چند بار امتحان کردم 

نمیدونم چرا همه چی انقدر عجیب و غریب شده برام

راستش یه دوره ای من یه حاجتی داشتم که خیلی برام مهم بود و سر همون خیلی دعا و قرآن و زیارت و اینا میخ ...

خوب .شاید افسرده شدین.

اینا حالات افسردگیه.و ربطی به دین و اینا نداره.

به نظرم باید خودتو شاد کنی.

شادی از همه چیز مهم تره.

شادی نشون دهنده حال خوبه.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
راستش یه دوره ای من یه حاجتی داشتم که خیلی برام مهم بود و سر همون خیلی دعا و قرآن و زیارت و اینا میخ ...

خب اشتباه میکنی عزیز قطعا خدا وسواس رو بهت نداده این شیطون بوده که با وسوسه اش داره بهت وسواس میده راهشم اینه بهش محل ندی اصلا بگو میخوام نمازم باطل باشه همون کارایی که خدا گفته انجام دادم بسه فراتر نرو اونوقت راحت میشی از مشاوره مذهبی و مطمئن هم کمک بگیر قشنگ راهنماییت میکنن هرچه زودتر از وسولست خلاص بشی زودتر به خدا نزدیک میشی