2777
2789
عنوان

خیانت

363 بازدید | 33 پست

دختر عموم دوساله ازدواج کردعو الان ی پسر دارع شوهرش با ی دختری در ارتباط بود ولی خانواده پسرع قبول نکردن و اخرش دختر عمو منو گرفت الان بهم پی داده ک شوهرم با همون دختر دایی خودش ک قبلا همو دوس داشتن در ارتباطه میگه بخاطر پسرم مجبورم بمونم عصابم براش خورد شدع😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروزعکس شوهرمو تو بغل اون خونه خراب کن دیدم 

میدونی جالبیش چیه اینکه الان دلم پر پر میزنه برا شوهرم😑😑😑😶😶

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

جامعه به فحشاکشیده شده

دختر آبانم💖 🌺 میشه یک صلوات براحاجتم بفرستین 🍀 باافتخارمیگم ایرانی ام و شیعه هستم 💟                        من خیلی قوی بامشکلاتم جنگیدم و از دل خاک جوونه زدم 🌱❤ خودمو خیلی دوست دارم😍😂🤗    و شمایی که امضامو میخونی رو هم دوست دارم 😍😍🥳🥳🥳 براتون آرزوی شادکامی ، بهروزی ، موفقیت وعاقبت به خیری دارم  🤲🏻🌺🍀                               ❌ درخواست دوستی ندین👺آخر عاقبت نداره این کارا 😑🤕🙄
بله وقتی عشق نباشه همینه...

😔😔😔😔😔دقیقا.... ولی خوب کاش آدم وقتی با عشقش ازدواج نمیکنه یه دختر دیگرو بدبخت نکنه 

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

طلاق بگیره بهتره

مامان منم سالا اول ازدواجش فهمید این شکلیه خیانت میکنه موند پای من و طلاق نگرفت

الان من به شدت پشیمونم حاضرم بی پدر بزرگ میشدم ولی شاهد خیانت های الانش نبودم:) 

ما خودمون هم نمیدونیم چمونه بعد تو میگی حرف بزن آروم شی..!؟
امروزعکس شوهرمو تو بغل اون خونه خراب کن دیدم  میدونی جالبیش چیه اینکه الان دلم پر پر میزنه برا ...

الاهی بگردم عزیزم 😔😔😔😔

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

خب مجبور نبود دختر عمو منو بگیرع میتونست بگعمن بجز اون دختر کسیو نمیخام تازه دختر دایشم عقدع😐😐

اون دخترداییش چقدربی آبرو وبی حیاس.من جای دخترعموت بودم آبرو نمیزاشتم واسش البته بیچارهدبه خاطر بچش چیکارکنه اون مرد نفهم بایدتمومش کنه