2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 33 پست
الاهی بگردم عزیزم 😔😔😔😔

هر چند مال قبل وقتی بود که قول داده تکرار نکنه اما دلم شکست فک نمیکردم باهم رفته باشن خونه خالی هم

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چند مال قبل وقتی بود که قول داده تکرار نکنه اما دلم شکست فک نمیکردم باهم رفته باشن خونه خال ...

اخی عزیزم چی بگم بخدا اقد بهم ریختم ک نگو چقد این مشکلا تو جامعه زیاد شدن

هر چند مال قبل وقتی بود که قول داده تکرار نکنه اما دلم شکست فک نمیکردم باهم رفته باشن خونه خال ...

خاک تو سرش کنن آه مرتیکه اشغال 

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

بنظر شما ب دختر عموم بگم از پیاما دخترع اسکرین بگیرع بعد بفرسته برا نامزد دخترع تا درسی بشع براش تو زندگی مردی ک زن داره بچه دارع نرع ؟؟؟دلمم نمیادد میترسم عذاب وجدان بیگیرم ولی خببخدا دخترعموم گناه داره بچه اش زندگیش .....میگه اتاقشو جدا کردع ی ماه نگام نمیکنه

بخدا  حالم داغونه دلم میخواد کسی باشه حرف بزنم سبک شم

عزیزم خودتو ناراحت نکن دیع کاری ک شدع شما خودتو عذاب بدی چی درس میشه بعد انسان جایزالخطاست شوهرتون شاید پشیمدن شدع ولی بشینید باش حرف بزنید ببینید چرا ....حلش کنید 

عزیزم خودتو ناراحت نکن دیع کاری ک شدع شما خودتو عذاب بدی چی درس میشه بعد انسان جایزالخطاست شوهرتون ش ...

بخاطر پول لعنتی

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏