2777
2789
عنوان

پسرمکنمیتونم کنترل کنم

118 بازدید | 6 پست

سلام دوستان.

من بنابه دلایلی با خانواده ی همسرم تویه ساختمونم

ینی واحدهامون جداهستن با حیاط مشترک

پسرم 4سالشه

تواوضاع کرونا خواهرشوهرم اینا اومدن و چند ماه مداوم موندن خونه ی مادرشوهرم و رفتار بچه ش تاثیر گذاشته رو پسرم

جوری ک ترک نمیکنه.مثلا تف میکنه

یه مدت حرف بد هم یاد گرفته بود ازشون اونو انننقد تنبیه کردم ک یادش رفته و دیگه نمیگه

امشب رفته بودخونه ی یکی از اقوام با مادرشوهرم

میگه اونجا هم شلوغ میکرد هم اینکه تف کرد

گفتم پسرم چرا تف کردی؟؟گف اخه نازنین عصبانیم کرد

تاوقتی پیشمه این کارا رو نمیکنه.وقتی میره پیش اونا این کاراشو تکرارمیکنه

مادرشوهرم امشب گف خیلی وحشیه.خیلی ناراحت شدم از حرفش

خیلی روشا امتحان میکنم ک نره پیششون ولی خیلی دوسشون داره و زیاد میره پیششون

اسباب بازی میدم بهش تا نره ولی بی فایدس.چیکارکنم؟؟

میدونم ک نباید ازخودم جدا کنمش ولی نمیشه.شاغلم و مجبورم گاهی بخاطر زیاد بودن کارم بفرستم پیش اونا.مامان خودم شهر ما زندگی نمیکنه ک بذارم پیشش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اینجوری که سخته خواهرشوهرت نمیخواد بره خونه خودش

میره مثلا 4روز اینجاس بعد شب چهارم میره خونش دوباره فردا صب میاد.

یه هفته س البته نیومده میگه دیگه خسته شدم هی میام و میرم.انشاالله ک بشینه خونش منم بتونم پسرمواونجور ک میخوام تربیت کنم.بازاوناکه نباشن کمترمیره اوناکه اینجا باشن مدام میگه میخوام پیششون باشم

منم همین مشکل دارم تا وقتی هم جدا نشدیم همینه انشالله ک زودتر خونه دار بشیم و جدا😔

عمرا ما جداشیم.همسرم خیلی مراقب مادرپدرشه میگه نمیتونم تنهاشون بذارم