2789
عنوان

کدومش؟؟؟؟!!!!!🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاااا همینم هستتتت

البته من خودم دومی رو ترجیح میدم النه نه مثل شاخای مجازی

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
بستگی داره منظورت از طرفدار چی یا کیا باشه اولی رو بیشتر دوست دارم 

برای ازدواج🙂

عاشق ی شاخ شدم خودم جز گروه اولم

کاربری بدبخت باز افتاد دست سه نفررر😉🩵
 البته من خودم دومی رو ترجیح میدم النه نه مثل شاخای مجازی

در حد معمولی و عادی همون گروه اول دیگ گروه دوم مثل شاخای مجازیه منم منظورم معمولیه و خیلیم محجبه نیستم خودم

در حد معمولی و عادی همون گروه اول دیگ گروه دوم مثل شاخای مجازیه منم منظورم معمولیه و خیلیم محجبه نیس ...

تا حدودی 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
ی جورایی ولی اگ کسی ک عاشقشم گروه دوم بپسنده چیییی؟

خب کسی که عاشق تو میشه تو رو همین جوری که میبینه می پسنده 

تو حاضری به خاطر بقیه خودتو عوض کنی؟ 

البته اگه تغیرات مثبت باشه خوبیه 

ولی خب سخته مثلا یه آدم باحجاب به خاطر یه نفر پا رو عقایدم بذاره و بی حجاب بشه

کاربر خانم😐😂
خب کسی که عاشق تو میشه تو رو همین جوری که میبینه می پسنده  تو حاضری به خاطر بقیه خودتو عوض کنی ...

ن من حجابم خوب نیس معمولیه خیلی معمولی ن در حد شاخ مجازی ولی مثلا موهام معلومه یکم و اینا

ن من حجابم خوب نیس معمولیه خیلی معمولی ن در حد شاخ مجازی ولی مثلا موهام معلومه یکم و اینا

می دونم میفهمم منم به اون صورت محجبه نیستم ولی حاضر نیستم خودمو به خاطر بقیه تغییر بدم😐

کاربر خانم😐😂