2789
عنوان

کدومش؟؟؟؟!!!!!🤔

156 بازدید | 32 پست

من امروز میخوام بدونم 

بنظرتون کدوماش طرفدارش بیشتره

دخترای ساده و سر سنگین و باحجاب معمولی 

یا اون بی حجابای بقول اصطلاح شاخ در حد شاخ اینستا😂

اگ اولی چرا دومیا بیشتر چیزا بهتر گیرشون میاااد اگرم دومی چرا اولیا وسوسه دومی میشن خبب

کاربری بدبخت باز افتاد دست سه نفررر😉🩵

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب دخترای پایه و خیلی بی بند و بار از نظر اخلاقی منظورمه معمولا طعمه ی خوبی برای بیمارای جنسی هستن

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

برای دوستی و طرفداری اون شاخا ولی برای ازدواج پاک و باحجاب 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

دختر با کلاس و در عین حال شیک 

روابط اجتماعی بالا

موفق شاغل و با ادب

چرا همش گیر این دومورد هستین

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

بستگی داره منظورت از طرفدار چی یا کیا باشه

اولی رو بیشتر دوست دارم 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

اولی خودمم همینطورم🙂

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚