2777
2789
عنوان

از مادرشوهرم متنفرم چیکار کنم

262 بازدید | 10 پست

انقده بهم بدی کردی از بعد جاری شدن خطبه عقد انقده دروغ گفته ک اسمش میاد تن و بدنم میلرزه خسته شدم انقد از دستش حرص میخورم تیکه ها و بلاهایی ک سرم آورد مدام تو ذهنمه موقع غذا استراحت خواب این زنیکه نابود شدنی بااینکه واگذارش به خدا و حضرت عباس کردم روز به روز جواونتر میشه و ظالم تر و دروغگو تر چندبار منو چنگ گرفت دشمن منه منم ازش متنفرم 

خسته شدم ازش 

چرا حذف نمیشه از فکر و زندگیم

برای سلامتی مامانم بفرست صلوات رو لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چیکار کرده

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...

با این فکرا خودت روز به روز آب میشی...افسرده و پیر میشی...

منم مثل تو ام اما تصمیم گرفتم اونقدر شاد زندگی کنم مه از حسادت بترکه....اونقدر باکلاس و شیک میکنم خونه م رو با خلاقیت و نه خرج زیاد و لباسای شیک با هنر خودم میدوزم و میپوشم که داره میسوزه...شاد زندجی کن،باشگاه برو،درستو ادامه بده،آشپزیای جدید،کیک پزی،نقاشی و....هر چی حالتو خوب کنه 

ول کن اون شیطان رو

با این فکرا خودت روز به روز آب میشی...افسرده و پیر میشی... منم مثل تو ام اما تصمیم گرفتم اونقدر ...

چقدر خوب بود حرفاتون😍😍😍

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

چقدر انرژی منفی هستی؟اخه مگه میشه همه ی بدی ها تو یه نفر باشه...نگاهت و رفتارت رو کمی اصلاح کن

اتفاقا همینجور هست وگرنه من همه آدمهارو دوست دارم خیلی براتون عجیبه وجود همچین آدمی نه اما هستش حتی واس پسراش میخاد زن ببره بخاطر بد بودنش تو تحقیقات پسرش هم زن نمیدن

با این فکرا خودت روز به روز آب میشی...افسرده و پیر میشی... منم مثل تو ام اما تصمیم گرفتم اونقدر ...

تو یک ساختمونیم از چند روز دیگه هرروز باید تحملش کنم چون داریم میریم خونه خودمون و زندگی شروع کنیم