royahastam مدیر استارتر عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 712 عنوان خانمای باتجربه اگر خودتون مقصر صددرصد باشید چجوری اشنی میکنید؟؟توروخدا بگید بهترین روش اشتی کردن چیه 125 بازدید | 15 پست خانمااا خودم کات کردم😔😭 خودم الکی الکی دعوا انداختمگفتم نمیخوامت اونم هی توضیح میداد ومن قبول نمیکردم حالا بیست چهار روز گذشتهچندبارم زنگ زدم پیام دادم جواب نداد چیکار کنمنگید ولش کن بیخیالش شو رابطمون جدی بود همه خانوادها میدونستن😭😔 1400/01/09 | 18:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناخن_کوچیکه_پا عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 8187 اشتبا کردی نباید زنگ میزدی😐 •°~میشه یه صلوات برام بفرستید~°•
kamkamak عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2734 بهترین کاری که ادم ها رو به سمتت میکشونه بی محلی و سکوته تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت، زوووو....تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.
royahastam مدیر استارتر عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 712 اشتبا کردی نباید زنگ میزدی😐 اخه خودم مقصر بودم الان چیکار کنم؟؟
royahastam مدیر استارتر عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 712 چرا دعوا انداختی مگه دوسش نداشتی؟ دوسش داشتم دارم رابطمون دو طرفه بود😣😣بخدا ی لحظه عقلمو از دست دادم انگار هیچ وقت ازین کارا نمیکردم😭😫😭😭
malosakmaman عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 2126 ۲۴روز؟میدونی چکارکن مثلااگه جوابت نمیده بنویس براش اگه نمیخوایم دیگه به خانواده هامونم بگیم
royahastam مدیر استارتر عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 712 بهترین کاری که ادم ها رو به سمتت میکشونه بی محلی و سکوته عکس پروفایلموعکس خودمو گذاشتم بالافاصله شمارمو پاک کرد😭
نیالارا عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 7604 دوسش داشتم دارم رابطمون دو طرفه بود😣😣 بخدا ی لحظه عقلمو از دست دادم انگار هیچ وقت ازین کارا نمیکر ... ی چن روز هیچکارنکن. نه زنگ نه اس ام اس صبر کن ببین چه عکس العملی نشون میده... اون داره الان ادبت میکنه توسعی وتلاشتوکردی حالا صبر کن
royahastam مدیر استارتر عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 712 ۲۴روز؟میدونی چکارکن مثلااگه جوابت نمیده بنویس براش اگه نمیخوایم دیگه به خانواده هامونم بگیم اره 24 روزخجالت میکشم بخداچجوری اشتی کنم
نفس_جون عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 4454 عکس پروفایلمو عکس خودمو گذاشتم بالافاصله شمارمو پاک کرد😭 خب دیگه گند زدی خواهرمحالا چی بود دعواتونشاید حق با شما بودهولی دیگه ولش کن بیشتر از این خودتو کوچیک نکک ما چاره ی عالمیم و بیچاره ی تو...
ناخن_کوچیکه_پا عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 8187 اخه خودم مقصر بودم الان چیکار کنم؟؟ خودتم مقصر بوده باشی مردا کلا برعکسن هرچقد بری سمتشون بدتر دور میشن کلا سراغی ازش نگیر خودش پیداش میشه •°~میشه یه صلوات برام بفرستید~°•
kamkamak عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2734 عکس پروفایلمو عکس خودمو گذاشتم بالافاصله شمارمو پاک کرد😭 خوب پس دیگه نمیخوادت کاری نمیتونی بکنی.اینجوری با منت هم برگرده فایده ای نداره.ضمنا حتما گوششو پر هم میکنن تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت، زوووو....تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.
malosakmaman عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 2126 اره 24 روز خجالت میکشم بخدا چجوری اشتی کنم دیگه همینوبگواگه دوستت داشته باشه جوابت میده ومیگه نه ولی اگه نه خوب میگه باشه بهشون بگیم مشکل داریم البته اولش معذرت خواهی کن بعدش اون جمله روبنویس
marefatkhan عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2906 اگه بعد قهرتون بهش پیام دادی معذرت خواهی کردی و هیچی جواب نداده ، احتمالا داره ادبت میکنه ، یه چند روز بیخیال شو ان شاءالله خودش میاد علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔