2777
2789
عنوان

بچه دار شدن برخلاف میل مادر

480 بازدید | 73 پست

سلام

دوستان کسی اینجا هست خودش دلش بچه نخواد و همسرش بخاطر دل مادرش که نوه میخواد بهش فشار بیاره که بچه دار بشیم؟ 

راه حلتون چیه؟

مرده هم بود و نبود بچه براش مهم نیست. فقط بخاطر دل مادر پدرش مصر به بچه دار شدنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راه حل اینه یه گوش در باشه یه گوش دروازه

تا زمانی که آمادگی بچه دار شدن رو نداشته باشید اصلا بچه دار نشید 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بچه تا کمبودش تو زندگی احساس نشه تا حس نکنی انگار یه چیزی کمه نباید بچه بیاری

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
یعنی طلاق باید گرفت؟

مگه بچه ایی که برای این مسئله طلاق بگیری 😐😐😐😐😐

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

خوب خورده مادره بیاره،اون مرد داره همسرشو فدای پدر مادرش میکنه،خیلی پست و رذله

سلام و درود😁😁کاربر قدیمیم ولی نمیدونم به چه دلیل دوتا کاربریم ترکید،پس خواهش میکنم دهن منو باز نکنین که دیگه سیمکارت ندارم،باتچکر🙄🙄من عاشق ۳تامرد همزمان هستم،هَوَلَم خودتونین😛😛

فکر کن به بچه بگی چون مادر بزرگت خواست به دنیا اومدی😐😐😐😐

خودتم نمیخوای اصلا؟

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
یعنی طلاق باید گرفت؟

من بودم طلاق میگرفتم بستکی به خودت داره 

اگه میدونی نظرشو میتونی عوض کنی که هیچی وگرنه من خودم حاضر نیستم با این ادم زندگی کنم 

به خاطر پدر مادر بچه میخاد؟مگه ادامسه 

پس فردا به خاطر دل مامان باباش هزار غلط دیگه میکنه 

باز خودت ببین نمیتونم قطعی بگم

ولی همینجوری له خاطر این مسئله نه 

اگه میبینی همسرت  میتونه و ادم درستیه خودتو کم کم امادد کن 

مرده مشکل عقلی داره😶البته خیلیا هم با این دلایل احمقانه بچه دار میشن!فقط بیچاره اینجور بچه هاا

مگه مادرش میخواد سختی بارداری و زایمان و پوشک و شیر و تربیت و شب بیداری و قبول کنه؟😒

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌