2777
2789
سلام توروخدا  میشه بگین کجا گفتاردرمانی بردین پیش چه دکتری؟

من تهرانم عزیزم.دکتر محسنی زاده ک میومد درمانگاه خیریه غدیر خم تو ضرابخانه پاسداران.

البته شما هرجا باشی گفتار درمان هست.

سلام عزیزم خوبید...دخترم ۵ سال و نیمشه برا ثبت نام پیش دبستانی بردم گف ببر گفتار درمانی...خیلی روان و صریح حذف میزنه فقط کلمه ک و گ را د تلفظ میکنه...ب نظرتون چبکار کنم ببرم گفتار درمانی یا ن؟اصلا لکنت نداره و کش نمیده کلماتو ...مثلا ب کرونا میگه درونا...ممنون میشم راهنماییم کنید

کاربری جدیدمه ،از سال ۹۴ عضو و معتاد سایت😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبید...دخترم ۵ سال و نیمشه برا ثبت نام پیش دبستانی بردم گف ببر گفتار درمانی...خیلی روان ...

سلام لطفا با من تماس بگیرید ، شماره توی پیامها مینویسم 

توی پیام اول اشاره نکردید که کم شنواست،  بسیار خوب از علائم بینایی برای اموزش صداها حتما استفا ...

سلام خوبید میتونید جواب سوالمو بدین. من لیسیپ دارم روی کلمه س و ز ۲۸ سالمه خیلی خجالت میکشم‌ تصمیم به درمان کردم بنظرتون فایده داره یا دیر هست در بزرگسالی درمان نداره

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد

فقط و فقط شیر بز بهترین راه حل و جایگزین داروهای شیمیایی هست  ضد آلرژی هست بخصوص کودکان حساس به پروتوین گاو و لاکتوز و چون حدود 96 درصد مواد معدنی و ویتامین داره برای نوزادان و سالمندان بسیار مفیده هم برای آقایون که مشکل نازایی دارن فقط کافیه خواص‌ شیر بز رو در گوگل سرچ کنید متوجه میشید بهترین هدیه خداونده خدا رو شکر که من برای بچم نتیجه گرفتم فقط باید از یه جای بهداشتی تهیه کنید مزرعه بز مروگل  رو از گوگل سرچ کنید همه فصل‌ها شیر داره و اینکه من خودم برای لکه های پوستم استفاده کردم واقعا عالیه حتی به‌علت بالا بردن سیستم ایمنی سلول های سرطانی هم از بین میبره بهترین جایگزین عرقیات و داروهای گیاهی هست

عزیزم حتما خوب میشه  برید جلوی اینه و با حالت بازی بهش بگید بیا زبون رو پشت دندونا قایم کنیم و ...

کاش هنوز به سابت سر بزنین پسر ۴ ساله منم همین مشکل رو داره و بنظرم روز به روز بدتر هم میشه ....آب دهانش زیاد جمع میشه بنظرم رفلاکس داره ...و روی حرف زدنش اثر میذاره جیکار کنم ...هی کتاب کفتم خوندم میترسیدم حرف نزنه خدا روشکر دوسالگی حمله کفت ...خوب حرف نیزد ولی تز سه سالکی و سه سال و نیم سر زبونی حرف زدنش بدتر شده و نامفهوم تند تند هم حرف میزنهنمیدونم کجا بریم توی شهر نیستم رفت پ آمد سخته نمیدونم آنلاین میتونه یا نه 

.......خدایا شکرت ....

سلام ازتون خواهش میکنم پیامم دیدی جواب بدین بخداازغصه خواب ندارم من پسرم 22ماهس وکلماتی مث نه، دبرای زدن کسی استفاده میکنه، داغ، ماما، دد، ممه، ها، ازاینا، تاب تاب، قبلامیگف اوخ شد بابا الان نمیگه، دوتا، نانا، آخ، اینارو هم بزوراززیرزبونش میکشم تی وی هم میبینه بنظرتون ببرمش گفتاردرمان؟ درک ودستورپذیریش خیلی خوبه

سلام گل

میدونم تاپیک برای قدیمه، اما یه سوال داشتم ممنون میشم اگه آنلاین شدین جواب بدین

گفتاردرمانی با دستگاه بهتره یا اون نوع گفتار درمانی که گفتاردرمان حروف رو با بچه کار میکنه؟ 

برای رسیدن به شغل و درآمد دلخواهم و سر و سامون گرفتن زندگیم و شفای پسرم ممنون میشم یه صلوات بفرستین. ان شاء الله لبتون خندون و دلتون شاد باشه