2777
2789

من لعنت میکنم همه اونایی ک الکی اومدن بهم گفتن نع طبیعی خوبه زود راحت میشی و نمیخوام مثل بقیه دروغ تحویل بدم چون من خیلی پوست کلفت بودم اما از طبیعی اذیت شدم بقیه در حد من پوست کلفت نیستن ..فقط اینو مطمعنم طبیعی خیلی بهتره چون روال طبیعی بدن طی میشه ..اما از سزارین هم اذیت نشدم چون فقط ۲۴ ساعت نمیتونستم بشینم باید یکی کمک می‌کرد بقیش عالی بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لعنت میکنم همه اونایی ک الکی اومدن بهم گفتن نع طبیعی خوبه زود راحت میشی و نمیخوام مثل بقیه دروغ ت ...

اره خیلی ها اینو بهم میگن 

ولی زر میزنن میدونم از چشماشون معلومه دروغ میگن

اره خیلی ها اینو بهم میگن ولی زر میزنن میدونم از چشماشون معلومه دروغ میگن

اره بابا من کلی دوستهامو دعوا کردم ک چرا بهم گفتن طبیعی خوبه. اگه جون نازکی ک اصلا نرو طبیعی ببین تحمل داری شوهرت ۴ تا انگشتش ببره کامل داخلت؟ بعد لحظه ای ک بچه میاد انگار تمام استخون های بدنت میشکنه 

ببخشید اینو میپرسم تو رابطه هم اگه درد داشته باشیم طبیعی هم سخت میشه؟

اره بابا بیشتر زنها توی رابطه درد ندارن اما تو زایمان طبیعی اذیت میشن بعد تو ک توی رابطه درد داری اصلا اجازه نمیدی زنها دست بکنن داخلت

اره بابا من کلی دوستهامو دعوا کردم ک چرا بهم گفتن طبیعی خوبه. اگه جون نازکی ک اصلا نرو طبیعی ببین تح ...

اخخخ دردم اومد😭😄

پس اون سزارین میکنم تا بره 

خاله من اول زجر بهش دادن که طبیعی بیاره نشد بیاره وحشتناک پوکید اخر رفت اتاق عمل 

چقدر عذاب میدن