2777
2789

سلام خسته نباشید 

بچه ی من ۶ سالشه مهد میره بعضی از حروف ها رو نمیتونه درست تلفظ کنه  ک. گ. ر 

مثلا به کتاب میگه عتاب به. ر .میگه. ل. 

لازمه ببرمش گفتار درمانی؟

یا با خوندن کتاب داستان درست میشه؟

و چه کتابایی خوبه براش؟

سلام عزیزم.....پسر منم چهار سالشه.....سه حرف س و ش و ک مشکل داره. میتونم بپرسم حتماً نیاز به گفتار د ...

سلام عزیزم 

اگر فقط همین سه حرفه 

و مشکل دیگه ای نداره میتونی صبر کنی 

ولی تا قبل مدرسه حتما باید درست شه که به مشکل نخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام کودک تا چند سالگی صحبت نکنه طبیعیه و جای نگرانی نیست 

سلام توی روند طبیعی رشد گفتارو زبان بچه از یک سال شروع میکنه به گفتن کلمات آسون و ساده ، مثل م م ، د د، 

اگه بچه ی شما یک و نیم تا دوسالشه و هنوزکلمه نمیگه ، یا خیلی کم کلمه میگه  حتما باید توسط گفتار درمان ارزیابی بشه 

یسری موارد باید چک بشه که اختلال خاصی نداشته باشه 

در کل صبر نکنید،  

هر چه زودتر بهتر 

سلام خسته نباشید  بچه ی من ۶ سالشه مهد میره بعضی از حروف ها رو نمیتونه درست تلفظ کنه  ک. ...

سلام لازمه حتما گفتاردرمانی بره ، چون الان شش سالشه و تا قبل مدرسه باید تلفظش حتما درست بشه 

سلام دوست عزیز من یه پسر سه سالو نیمه دارم که هنوز نمیتونه درست صحبت کنه در حد ۵۰کلمه میگه ولی تماما ...

سلام 

با توجه به سنش ، تاخیر زیادی داری

بچتون مشکل کم توجهی و حافظه یا مشکلات رفتاری داره ؟ همکاری کمه ؟ یا درکش خیلی کمه ؟

در این موارد پیشنهاد میشه اول کاردرمان ببینه .

کجا ساکن هستید ؟

حتما نیاز به گفتار درمانی دارید 

عزیزم سلام  پسر من دو سال و یک ماهه هست  کلمات پشت هم میگه ولی نا مفهوم  فقط اینا ...

سلام ، دوست عزیز 

ما انواع رویکرد های درمانی داریم 

یکی از این رویکردها خانواده محور هست 

یعنی، درمانگر باید به خانواده موارد لازم رو آموزش بده ، بعد خانواده توی خونه اجرا کنه ، 

درمان توی بچه های کوچیک اکثرا خانواده محوره ، پس نگران همکاری کودکتون نباشید و هرچه زودتر اقدام کنید 

درمان در سن کم با جلسات کم تر ، و صرف هزینه کمتر اتفاق میفته و اینکه نتیجه هم عالی تره 

و نکته مهم اینکه ، تلفظ و وضوح گفتار بچه ها در سنین مختلف متفاوته 

در دوسالگی ۵۰درصد باید قابلیت وضوح داشته باشه برای افراد غریبه (چون افراد نزدیک عادت کردن به نوع تلفظ کودک و معمولا بیشتر از غریبه ها متوجه میشن )

در سه سالگی۷۵درصد 

و در چهار سالگی ۱۰۰درصد 

الان اگر پنجاه درصد وضوح داره اوکیه ، 

توسن دو سال باید بتونه دو کلمه هم بگه و پنجاه درصد گفته هاشون دو کلمه ای باشه 

اگه این موارد اوکیه 

نیاز به درمان نداره. فقط میتونی دو سه جلسه بری گفتاردرمانی تا راهنماییت کنه چه کاری رو انجام بدی یا چه کاری انجام ندی اثر گذار باشه 

[QUOTE=301049000]عزیزم گفتار درمانی کار اولی که گفت به ما انجام بدین ،گوشی و تلویزیون ممنوع کلا  بعد از این فلش ...[/QUOTE

ببین بعضی بچه ها دیر گفتار هستن ، این بچه ها هیچ مشکلی ندارن فق کمی درتر حرف میزنن 

مهد میتونه برای این بچه ها مفید باشه 

ولی درصد زیادی از بچه هایی که دیر حرف میزنن دیر گفتار نیستن ، و نیاز به درمان دارند 

و با مهد هم خوب نمیشن 

این صرفا یه تجربه برای شما بوده و قابل انتقال برای بقیه نیست 

خدا روشکر که الان اینقد خوب و عالی میتونه صحبت کنه دعا کنید که دختر منم بتونه خوب صحبت کنه کسی این ...

برای هر کودک متفاوته ، و با توجه به سطح بچه ی شما تمرین ارائه میشه 

سلام گل میدونم تاپیک برای قدیمه، اما یه سوال داشتم ممنون میشم اگه آنلاین شدین جواب بدین گفتاردرمان ...

سلام گفتاردرمانی با دستگاه منظورتون چه دستگاهیه ؟

و اینکه مشکل کودکتون چیه ؟ سنش ؟

سلام ، دوست عزیز  ما انواع رویکرد های درمانی داریم  یکی از این رویکردها خانواده محور هست ...

سپاس🌹

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

سلام  با توجه به سنش ، تاخیر زیادی داری بچتون مشکل کم توجهی و حافظه یا مشکلات رفتاری ...

سلام ،الان تقریبا یک ماهه که میبرمش الان از لحاظ گفتار همون طوریه ولی بیشتر توجه می‌کنه به اطرافش قبلاً کلا با گوشی بود، میشه نظر بدین که گفتارش چقدر زمان میبرع تا درست بشه وگرنه مشکل دیگه ای نداره خیلی دوست داره صحبت کنه جدیدا ولی نمیتونه تلفظ کنه 

سلام تو رو خدا اگ هنوزم تو سایت هستید جواب منو بدید ،درخواست بدم برا خصوصی ،ممنون

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹