2777
2789
عنوان

بچه ناخواسته

263 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها من الان دوماهه پری نشدم و تست بی بی چکمم منفیه و فعلا بچه هم نمیخوام نمیدونم چی کنم ک اگ جنینی دارم سقطش کنم چون واقعا نمیدونم چ زمان و ساعتی شده و اصلا برنامه ای براش ندارم ب نظرتون حامله ام و بی بی چک نشون نمیده !؟بعد اینک چ کنم پریود شم خیالم راحت شه 😫

تعداد رای : 22
نظرسنجی
نگهش دارم (ولی کلی قرص سرماخوردگی و دارچین زعفرون خوردمااا!)
2
9%
سقط کنم راحت شم (راحشو بگید )
2
9%
هیچوقت بچه نیارم😂اونم تو این گرونی و کرونا
3
13%
بچه قشنگ میشه خدا روزیشو میده
15
68%
و خدایی ک ب شدت کافیست   

چگونه اقایون رو دیوانه کنیم؟ نیازی نیست کاری انجام بدین،خودشون روانین، اگه میتونین برای سلامتیشون دعاکنین...😀😂😈 اگر شوهرت خیلے غر میزنه باهاش دعوا نڪن، بغلش ڪن...بغلش ڪن ببرش دم پنجره بندازش پایین😐😂تنها کسایی که فهمیدن شوهر به هیچ دردی نمیخوره عنکبوتای ماده هستن که بعد از جفت گیری عنکوبتای نر رو میخورن دمشون گرم 😂

من كه ميگم اصلاً باردار نيستى

اول تكليفت رو روشن كن كه باردار هستى يا نه، بعد فكر سقط يا نگهداشتنش رو بكن

آزمايش خون بده

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه ناخواسته اس کلی هم قرص و دارچین و زعفرون خوردم میترسم ناقص باشه 😵

آزمایش بده با دکتر مشورت کن سالم بود نگه دار 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
من نگه داشتم... خر شده بودم میخواستم بندازم خدا زد پس کله ام...اگه اونکارو میکردم هیچوقت خودمو نمی ...

چیزی نخوردی ؟من آخه چیزایی خوردم ک پیترسم ناقص شه 

و خدایی ک ب شدت کافیست   
من كه ميگم اصلاً باردار نيستى اول تكليفت رو روشن كن كه باردار هستى يا نه، بعد فكر سقط يا نگهداشتنش ...

امیدوارم نباشم چون بدون برنامه ریزیه من فقط راه حلی برا پریود شدن میخوام اولین باره اینقد عقب افتاده

و خدایی ک ب شدت کافیست   
آخه ناخواسته اس کلی هم قرص و دارچین و زعفرون خوردم میترسم ناقص باشه 😵

خیلی ها هر کار کردن ولی بچه سالم مونده

خدا میخواد یه موجود زیبا و پاک بهت هدیه بده که خیلی ها ارزوشونه.     خدا رو شکر کن   گرونی همیشه هست ولی بچه رو تو هر سنی نمی تونی بیاری

ولیجه    هر کس مردم را به اطاعت از آرائ خود یا دیگری فراخواند مانند فرعون است که گفت: من پروردگار بزرگ شما هستم.   امام صادق علیه السلام.          
خیلی ها هر کار کردن ولی بچه سالم مونده خدا میخواد یه موجود زیبا و پاک بهت هدیه بده که خیلی ها ارزوش ...

فعلا ک معلوم نیس هسم یا ن ولی میترسم آخه ازدواحمونم فامیلیه احتمالا بعد رمضون اقدام کنم 

و خدایی ک ب شدت کافیست   
امیدوارم نباشم چون بدون برنامه ریزیه من فقط راه حلی برا پریود شدن میخوام اولین باره اینقد عقب افتاده

برو دكتر آمپول بهت ميده

البته الان كه كروناست اگه به دكتر داروخونه هم بگى شايد بهت بده

ولى اول يه آزمايش خون بده اگه واقعاً مشكوكى

نكته مهمتر اينه كه اگه واقعاً تا به حال پريودت منظم بوده بايد بگردى علت عقب انداختنت رو پيدا كنى

البته ميگن يه بار اشكال نداره، اگه باز تكرار شد

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن