من پارسال قهر کردم یکماه خودش اومد امسالم شد شوهرم ولی مشکلات عقد انقد زیاد ک باز عصبی شدم و همه چی از دستم در رفت دعوامون زیاد میشع :( فقط توصیه ام این عقد طولانی نمونید اصن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره وقتی دوست بودیم یک سال و هفت ماه باهاش قهر کردم ولی بعدش دوباره برگشتیم وازدواج کردیم
بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست
چجوری اشتی کردید؟ من مقصر بودم کلی بعد سه روز بهش زنگ زدم مسیج دادم عذر خواهی کردم جواب نمیده ...
ما دعوا خیلی بدی داشتیم و بهم گفتیم خب دیگه همه چی تمومه . یک ماه گذشت هیچ خبری از هم نداشتیم . ی روز اومدم خونه دیدم مامانش با خواهرش تو خونمون نشستن اومده بودن خواستگاری و الانم زنشم .
چجوری اشتی کردید؟؟ ببیتید من خودم گفتم نمیخوامت فک کردم نازمو میشکه اولش توضیح داد ک من دوست دارمو ...
عزیزم تو که دعوا و قهر نکردی،رسما زدی رابطه رو تموم کردی.
ولی بازم نگران نباش اگه واقعا دوستت داشته باشه خودش میاد.تو معذرت خواهیت رو کردی اگه اومدنی باشه میاد.
دیگه فقط بشین و صبر کن ببین خدا چی میخواد.بیشتر از این اصرار نکن که خودتو کوچیک میکنی.حتی اگه بیاد هم با اصرار زیاد ک ....فایده نداره.بزار خودش دل تنگ بشه و بیاد.تو با پیام دادن های مدامت نمیزاری اون دلش تنگت بشه
❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگشدم که بعدش مامان شدماصلا😕
ما بعد از يك سال و هشت ماه عقد ميگ جداشيم انگار ديوونه شده 😓😓😓
مشگلات عقد خیلی زیاده واقعن
اینکه دیگران برای زندگیت تصمیم میگیرن
اینگ از هم جدایین
من خودم خل و چل شدم تو عقد رسمن بابام گیر شده اصن مستاصل شدم تنها فشارم میارم رو شوهرم. ب نظر منم شوهرت روش فشاره باید خیلی خوب رفتار کنی هر چند ک سخته من خودم اخلاقم انقد بد شد شوهرم میگ اصن انگار نمیسنتسمت واقعنم دست خودم نیس همه چی بهم فشار میاره