بچه ها با این مرد چیکار کنم ؟خیلی بد اخلاق و عصبی شده اصلا اینطوری نبود به همه چی گیر می ده داد می زنه.... منو مقصر نا آرومی کردن بچه دوساله می دونه ...وقتی ام باش صحبت می کنم سکوت می کنه جواب نمی ده روابط زناشویی و شوخی و بگو بخندم تعطیل..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
وای نه انقدر مهربون و خوش اخلاق که نمونه بود تو فامیل الان مشکلات مالی ام زیاد داره
خب بنده خدا خیلی تحت فشار اقتصادیه. واقعا اوضاع خرابه. خیلی استرس آینده فشار میاره به آدم. شما هم حق داری ولی شما مدارا کن. ایشالله این روزا هم میگذره. دوباره همه چی خوب میشه
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!