2777
2789

هر چی میخورم معده‌ام وحشتناک درد میگیره و میسوزه. وعده های غذایی رو کم کردم. چیکار کنم؟

یه مادر گیتاریست و آرایشگر، دانشجوی اقتصاد و عاشق همسرم و زندگی سه نفرمون😍🧿 
قرص میخورم از اول تاالانش

من برا تهوع و استفراغم دمیترون میخورم نمیخوام خیلی قرص بخورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانای شهریور یا مهر ۱۴۰۰ گروه واتساپ زدم برا سوالا و تبادل نظراتمون هر کی دوس داره درخواست بدع ...

تلگرام نمیزنین؟

قرص 6ب بخور اونا ضرر داره. سعی کن تحمل کنی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

قرص 6ب بخور اونا ضرر داره. سعی کن تحمل کنی

من همش پا سطل نشسته بودم هی بالا میاوردم. ۴ کیلو تو دو هفته کم کردم دکترم گفت قرص و آمپول دمیترون استفاده کنم. الان استفراغم کم شده ولی امروز سوزش و درد معده دارم نمیخوام قرص بخورم با چی آرومش کنم؟

قرصش ک مجازه تو حاملگی🙄اوه من کلی قرص ویتامین تیروید.معده دردخوردم زیرنظردکتر

خواهر منم خورد بعد زایمان سنگ صفرا گرفت عمل کرد.