2777
2789
عنوان

چالش عکس ازخودم و...

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 41 پست
اره عزیزم

خیلی قشنگه۰😍😍

خدایا من هنوزم به معجزه هات ایمان دارم وخواهم داشت🕋🕋یاامام حسین یا باب الحوائج یا حضرت ابولفضل یا حضرت علی اصغر یا حضرت زینب من گدای منتظر خونتونم من حاجتمندم
خیلی قشنگه۰😍😍

مرسییی عزیزم ❤

20سال بعد،بابت کارهایی که نکردی بیشتر افسوس می‌خوری تا بابت کارهایی که کردی، پس روحیه‌ی تسلیم پذیری رو کنار بذار، از حاشیه ی امنیت بیرون بیا، جستجو کن، بگرد، آرزو کن، کشف کن🌈🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره یه سر و سری داره باهاشون  یا پوله یا به احتمال بیشتر جسم :) ازش بعید نیس...

شنیدم امبر با اون مرد پولداره ایلان ماسک انگار برنامه چیدن و قاضی ها رو با پول خر کردن ...البته اون موردی هم که گفتی بسیار محتمله😂😂

خیلی قشنگه۰😍😍

عکس به این قشنگی گذاشتم نظری نداری؟  

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               
شنیدم امبر با اون مرد پولداره ایلان ماسک انگار برنامه چیدن و قاضی ها رو با پول خر کردن 

اره احتمالش هست 

من خیلی اخبارشو دنبال نکردم همین که فهمیدم جانی شکست خورد به اندازه کافی حالمو خراب کرد دیگه وارد جزییاتش نشدم....

من نمدونم ایلان ماسک دیگه چرا طرف این زنکو میگیره خودش اعتراف کرده امبر با اونم خشونت دارع...چشه؟ :/

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               
اره احتمالش هست  من خیلی اخبارشو دنبال نکردم همین که فهمیدم جانی شکست خورد به اندازه کافی حالم ...

لابد از یه لحاظ دیگه امبر خانم خیلی خوب عمل میکنه😂 رو تخت😎 که خشونتشو هم جناب ایلان ندید میگیره😂بگذریم...ولش کن ناراحتش نشو..ماه پشت ابر نمیمونه...محبوبیت جانی هم با این چیزا از بین نمیره😍😘

لابد از یه لحاظ دیگه امبر خانم خیلی خوب عمل میکنه😂 رو تخت😎 که خشونتشو هم جناب ایلان ندید میگیره😂ب ...

فقط ایلان باید حواسشم به این باشه تخت همیشه جای خوبی نیس...ممکنه عنبر روش پیپی کنه... سابقم داره ماشالا...😂:/

اره همین که قلب مردم همراه جانیه بنظرم کافیه...این امبر دوهزاری و دار و دستش برن به درک :)❤

خوشحال شدم یکیو پیدا کردم باهاش حرف بزنم❤

عکس به این قشنگی گذاشتم نظری نداری؟    

چرا نظرم اینکه ازبس قشنگ بود سکوت نمودم 🥰🤍

خدایا من هنوزم به معجزه هات ایمان دارم وخواهم داشت🕋🕋یاامام حسین یا باب الحوائج یا حضرت ابولفضل یا حضرت علی اصغر یا حضرت زینب من گدای منتظر خونتونم من حاجتمندم
فقط ایلان باید حواسشم به این باشه تخت همیشه جای خوبی نیس...ممکنه عنبر روش پیپی کنه... سابقم داره ماش ...

فداتشم عزیزم😍😘 آره امیدوارم امبر با دسته گلهای قهوه ایش ! تخت و سر و صورت ایلان رو هم مزین کنه😂😂...یه جوری که ایلان خودش اعتراف کنه بخاطر امبر چه غلطایی کردن در حق جانی😁

فداتشم عزیزم😍😘 آره امیدوارم امبر با دسته گلهای قهوه ایش ! تخت و سر و صورت ایلان رو هم مزین کنه😂😂 ...

بعلههه ايشالا😂😂😂❤

چرا نظرم اینکه ازبس قشنگ بود سکوت نمودم 🥰🤍

قانع شدم...حق داري😂😂😍❤

قانع شدم...حق داري😂😂😍❤

😂😍