سلام من رفیق واقعی دارم ولی زیاد باهاشون رفت و آمد نمیکنم و زیاد باهم صمیمی نیستیم
ولی ۵ ساله یه رفیق مجازی دارم که از جونمم بیشتر بهش اعتماد دارم هرکاری واسه همدیگه میکنیم چون من آدمیم که به همه بد بینم و هیچوقت اعتماد نمیکنم ولی این رفیقم خیلی بیشتر از رفیقای واقعیم یه دردم میخوره و ۵ ساله رفیق فاب همدیگه ایم تا الان یک بارم باهم جنگ و دعوا یا قهر کردن نداشتیم ، و واتساپ باهم چت میکنیم و ویدیو کال میریم و قراره یک ماه دیگه بعد ۵ سال بیان شهر ما که همو ببینیم،
اون ۳ سال از من بزرگتره ولی من این قضیه رو بهش نگفتم و از همون اول بهش گفتم منم هم سن توام
الان اون نمیدونه که من ۳ سال ازش کوچیکترم بجز این هیچ دروغی بهش نگفتم و خیلی آزارم میده و عذاب وجدان دارم که به کسی که ۵ سال تو هر شرایطی بیشتر از خانوادم کنارم بوده اینطور دروغی گفتم خیلی خیلی میترسم بهش بگم با اینکه خیلی خوب درک میکنه و میدونم چیزی نمیگه ولی میدونم اعتمادشو نسبت بهم از دست میده😢😢😢
نگین چرا از اول بهش نگفتی چون اون موقعه تو فضای مجازی چت میکردیم تو گروه و منم سن واقعیمو نگفتم و بعد کم کم من و اون باهم رفیق شدیم در حدی که وقتی به خودم اومدم دیگه نمیشد بهش بگم😢😢😭
توروخدا سرزنش نکنید من بجز اون رفیقم کسیو ندارم که باهاش درد و دل کنم و الان به شما رو اوردم لطفا مثل یه خواهر یه راهی پیش روم بزارید ، چون این قضیه واسه من خیلی مهمه باور کنین از خواهر خودمم برام عزیزتره