2777
2789
عنوان

دروغی که به بهترین دوستم گفتم

159 بازدید | 13 پست

سلام من رفیق واقعی دارم ولی زیاد باهاشون رفت و آمد نمیکنم و زیاد باهم صمیمی نیستیم 

ولی ۵ ساله یه رفیق مجازی دارم که از جونمم بیشتر بهش اعتماد دارم هرکاری واسه همدیگه میکنیم چون من آدمیم که به همه بد بینم و هیچوقت اعتماد نمیکنم ولی این رفیقم خیلی بیشتر از رفیقای واقعیم یه دردم میخوره و ۵ ساله رفیق فاب همدیگه ایم تا الان یک بارم باهم جنگ و دعوا یا قهر کردن نداشتیم ، و واتساپ باهم چت میکنیم و ویدیو کال میریم و قراره یک ماه دیگه بعد ۵ سال بیان شهر ما که همو ببینیم،

اون ۳ سال از من بزرگتره ولی من این قضیه رو بهش نگفتم و از همون اول بهش گفتم منم هم سن توام

الان اون نمیدونه که من ۳ سال ازش کوچیکترم بجز این هیچ دروغی بهش نگفتم و خیلی آزارم میده و عذاب وجدان دارم که به کسی که ۵ سال تو هر شرایطی بیشتر از خانوادم کنارم بوده اینطور دروغی گفتم خیلی خیلی میترسم بهش بگم با اینکه خیلی خوب درک میکنه و میدونم چیزی نمیگه ولی میدونم اعتمادشو نسبت بهم از دست میده😢😢😢

نگین چرا از اول بهش نگفتی چون اون موقعه تو فضای مجازی چت میکردیم تو گروه و منم سن واقعیمو نگفتم و بعد کم کم من و اون باهم رفیق شدیم در حدی که وقتی به خودم اومدم دیگه نمیشد بهش بگم😢😢😭

توروخدا سرزنش نکنید من بجز اون رفیقم کسیو ندارم که باهاش درد و دل کنم و الان به شما رو اوردم لطفا مثل یه خواهر یه راهی پیش روم بزارید ، چون این قضیه واسه من خیلی مهمه باور کنین از خواهر خودمم برام عزیزتره

الانم نگو حالا مگه میخواد شناسنامتو نگا کنه

خب میخواد بخاطر من با خانوادش بیاد اینجا بعد میگفت باهم بریم یه دانشگاه خیلی باهم رویابافی کردیم😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه که میتونید برید دانشگاه سنی ندارید که

اون الان میخواد بره من فعلا مونده برم دانشگاه اون میگفت باهم میریم یه دانشگاه ، خب فکر میکرد منم هم سن اونم که قراره همزمان بریم دانشگاه

اشکال نداره که سال بعدش تو برو خب ...هم دانشگاهی میشید .بهش واقعیتو بگو 

مشکل دانشگاه رفتن یا نرفتن نیست مهم اینه اگه بهش بگم اعتمادشو از دست میده و فکر میکنه آدم دروغگوییم