2777
2789

ولی اونا نیان .بی احترامی هست؟

اینم بگم فقط خونه هم میرن همه.همه شون رعایت میکنن لطفا نگین کرونا هست چرا رفت وامد میکنید

مافقط خواهر وبرادرا رفت وآمد میکنیم 

در کل میخوام بدونم اینکه خونه همه شون برین.وهمه شون خونه هم برن و خونه شما نیان .بی احترامی هست؟لطفا اینو فقط جواب بدین حالم خوب نیست چیز دیگه ای لطفا نگید ممنونم

اگه خونه بقیه برن و خونه شما فقط نیان خوب یه جور بی احترامیه 

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه برای این حالت خیلی بده  باید بگم نه 😁تا حالت خوب شه 

اخه چند بار همو دیدین شاید میخواین یه کم بگذره شاید میخوان دعوتشون کنید شاید یکی احساس خطر کرده و..

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
بنظرم الان هم دیره .یا اشتباه فکر میکنم؟

الان خواهر من هنوز نیومده خونمون

ولی رابطمون عالیه

اگه تا آخر عید نیومدن،قطعا بی احترامیه

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️
اگه برای این حالت خیلی بده  باید بگم نه 😁تا حالت خوب شه  اخه چند بار همو دیدین شاید میخو ...

نه بخاطر این حالم بد نیست عزیزم ممنون

شوهرم کادر درمان هست همیشه شیفت وخسته هست هیچ سالی نمیان میگن شوهرت خونه نیست 

خب اون نیست ولی ماکه هستیم

بنظرتون توقعم زیاده؟

نه بخاطر این حالم بد نیست عزیزم ممنون شوهرم کادر درمان هست همیشه شیفت وخسته هست هیچ سالی نمیان میگن ...

شاید حس میکنند بیان و همسرتون نباشه بی احترامی باشه بهشون 

توقع زیادی نیست من باشم ناراحت میشم بهترین کار اینه بهشون بگید عزیزم هیچ چیز بهتر از شفاف صحبت کردن نیست 

مثلا بگو ابجی من ناراحت میشم خونه همه هر سال میرید خونه ما نمیاد اگه بچه دارید بگین بچه ها ناراحت میشن دوست دارند شما هم خونه ما بیاین اینجوری خیلی بهتره

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱