2777
2789
عنوان

عکس بچه های نازتون‌رو بزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 68 پست
مگه دستش چشه خواهر

نه میگم دستاش خیلی کوچولو و معصومن... بمیرم برا دستایی که لابد محدودیت دارن بخاطر سندروم

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشاالله خدا حفظش کنه   

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
نه میگم دستاش خیلی کوچولو و معصومن... بمیرم برا دستایی که لابد محدودیت دارن بخاطر سندروم

همه کار میکنن ولی ارومتر و دیرتر 

کند هستن و گرنه همه کار میکنن

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا

وااای وقتی فهمیدم سندروم داره اشک تو چشمام حلقه زد،...بچه هااا عشقن،خدا همشونو حفظ کنه،هیچ مادری ناراحتی بچشو نبینه

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
میدونستی بچهای سندروم فوق العاددده باهوشن

وای خدااااااااااااا عزیزززززززم😍😍😍😍😍😍😍😍 نه نمی‌دونستم عزیزم ممنون که گفتی😀😍😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
چند سال پیش ی شب شیفت بودم  ساعت حدود ۶ غروب بود ی خانومی ۱۸هفته با برگه پزشک قانونی مجوز سفقط ...

😍😍خداروشکر که بچشو‌نگه داشت خدا ب ما فرشته های داده که باید هر ثانیه خداروشکر کنیم مهربون و بی ریا 

یه ثانیه نگاه کردن با محبت پسرمو با کل دنیا عوض نمیکنم

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
😍😍خداروشکر که بچشو‌نگه داشت خدا ب ما فرشته های داده که باید هر ثانیه خداروشکر کنیم مهربون و بی ریا ...

مادربودن واغعا سخته،ادم باید ب همچین مامانایی افتخار کنه،ممنون ک انقد مهربونی عزیزم

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺