2777
2789
منم اول ۲۴هسم همینطورم بعد جنینم همش درحال تکون خوردن برای شما اینطور؟؟

همش نه ولی بیشتر وقتی چیزی میخورم تکون میخوره.من جفتم قدامیه زیاد حسش نمیکنم جنینو شاید شما حسش کنی بیشتر

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمال دختر داد برام. هنوز سونو دیگ برام ننوشته برم قطعی بفهمم شما چی؟

عه برو دیگ چقدر دیر میری.دختره واس من

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
من خلفی اره زیاد حس میکنم

اره خلفی زودتره.من تازه یک هفتست حسش میکنم

به دکترم گفتم  گف سونو بعدیت هفته ۳۲ میشه😣

واه تاهفته ۳۲ نمیخوای بری؟پس انومالی چی؟

واه تاهفته ۳۲ نمیخوای بری؟پس انومالی چی؟

همون ک رفتم فک کنم انومالی بود خیلی طولانی بود

هفته ۱۶ بودم کلی طول کشید بعدم پرسید تابحال کسی حدسم نزده چی باشه

اخر سرم گف احتمال زیاد دختره

همون ک رفتم فک کنم انومالی بود خیلی طولانی بود هفته ۱۶ بودم کلی طول کشید بعدم پرسید تابحال کسی حدسم ...

چرا انقدر زود رفتی انومالی ۱۸ هفته تا ۲۰ میرن.خودت پاشو ی سونومهمولی برو جنسیتو بفهمی بری خرید.هفته ۳۲ شکمت گنده میشه نمیتونی بری خرید سختخ

چرا انقدر زود رفتی انومالی ۱۸ هفته تا ۲۰ میرن.خودت پاشو ی سونومهمولی برو جنسیتو بفهمی بری خرید.هفته ...

مگه نباید دکتر بنویسه

وسایل ک دختر پسر نداشت سفید برداشتم فعلا

من ۲۳ ام .نمیدونم چرا دوروزه واژنو شکمم تیرمیکشه ولی کم.خصوصا وقتی میخوام از جام پاشم.ترشحاتمم سفیده ...

من ۲۴ هفته ام دو روز اینجوری بودم فعلا خداروشکر خوبم

خدایا خودت مواظبش باش
چرا انقدر زود رفتی انومالی ۱۸ هفته تا ۲۰ میرن.خودت پاشو ی سونومهمولی برو جنسیتو بفهمی بری خرید.هفته ...

اخه دکترم خودش گف برم تو این هفته

بعد میبینم اکثرا ۱۸ تا ۲۰ رفتن