تینا۷۱ مدیر عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 57 عنوان خانم های باردار ۲۱ هفته | مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 50 پست سلام کیا هفته ۲۱ بارداری ان؟بیاین باهم باشیم 1400/01/08 | 15:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
soorarii عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 4781 منم اول ۲۴هسم همینطورم بعد جنینم همش درحال تکون خوردن برای شما اینطور؟؟ همش نه ولی بیشتر وقتی چیزی میخورم تکون میخوره.من جفتم قدامیه زیاد حسش نمیکنم جنینو شاید شما حسش کنی بیشتر من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
avina_gh عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 4600 همش نه ولی بیشتر وقتی چیزی میخورم تکون میخوره.من جفتم قدامیه زیاد حسش نمیکنم جنینو شاید شما حسش کنی ... من خلفی اره زیاد حس میکنم
soorarii عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 4781 احتمال دختر داد برام. هنوز سونو دیگ برام ننوشته برم قطعی بفهمم شما چی؟ عه برو دیگ چقدر دیر میری.دختره واس من من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
soorarii عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 4781 من خلفی اره زیاد حس میکنم اره خلفی زودتره.من تازه یک هفتست حسش میکنم من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
avina_gh عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 4600 اره برا منم همینه حتی شبا البته ب ماماگفتم گف مشکلی نی چون جنین کوچولو
تینا۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 57 عه برو دیگ چقدر دیر میری.دختره واس من به دکترم گفتم گف سونو بعدیت هفته ۳۲ میشه😣
soorarii عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 4781 به دکترم گفتم گف سونو بعدیت هفته ۳۲ میشه😣 واه تاهفته ۳۲ نمیخوای بری؟پس انومالی چی؟ من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
تینا۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 57 واه تاهفته ۳۲ نمیخوای بری؟پس انومالی چی؟ همون ک رفتم فک کنم انومالی بود خیلی طولانی بودهفته ۱۶ بودم کلی طول کشید بعدم پرسید تابحال کسی حدسم نزده چی باشهاخر سرم گف احتمال زیاد دختره
soorarii عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 4781 همون ک رفتم فک کنم انومالی بود خیلی طولانی بود هفته ۱۶ بودم کلی طول کشید بعدم پرسید تابحال کسی حدسم ... چرا انقدر زود رفتی انومالی ۱۸ هفته تا ۲۰ میرن.خودت پاشو ی سونومهمولی برو جنسیتو بفهمی بری خرید.هفته ۳۲ شکمت گنده میشه نمیتونی بری خرید سختخ من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
تینا۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 57 چرا انقدر زود رفتی انومالی ۱۸ هفته تا ۲۰ میرن.خودت پاشو ی سونومهمولی برو جنسیتو بفهمی بری خرید.هفته ... مگه نباید دکتر بنویسهوسایل ک دختر پسر نداشت سفید برداشتم فعلا
mahlaghaa عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 6698 من ۲۳ ام .نمیدونم چرا دوروزه واژنو شکمم تیرمیکشه ولی کم.خصوصا وقتی میخوام از جام پاشم.ترشحاتمم سفیده ... من ۲۴ هفته ام دو روز اینجوری بودم فعلا خداروشکر خوبم خدایا خودت مواظبش باش
تینا۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 57 چرا انقدر زود رفتی انومالی ۱۸ هفته تا ۲۰ میرن.خودت پاشو ی سونومهمولی برو جنسیتو بفهمی بری خرید.هفته ... اخه دکترم خودش گف برم تو این هفتهبعد میبینم اکثرا ۱۸ تا ۲۰ رفتن
mahlaghaa عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 6698 من از قبل شکم داشتم الان هم واضح پیداس ۶۹ بودم الان شدم ۷۴/۴۰۰ خدایا خودت مواظبش باش
تینا۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 57 من از قبل شکم داشتم الان هم واضح پیداس ۶۹ بودم الان شدم ۷۴/۴۰۰ شما هم دخمل دارید؟