2777
2789
عنوان

کچل کنم سرمو؟؟😔🥴🥺

3259 بازدید | 43 پست

سلام خانوما. داستان موهامو بگم که اگر اطلاع دارید راهنماییم کنید؛

موهای سرم خیلی پرپشت و ضخیم بود و خوشگل. از هفت هشت سال پیش که رفتم دانشگاه و خوابگاه، موهام شروع به ریزش کرد و نازک و ضعیف شد. من فکر میکنم بخاطر غذاهای خوابگاه بود

چندبار حنا زدم و زینک خوردم یکم جون گرفت

برای عروسیم هایلایت کردم که چون موهام رنگ نمیگرفت آرایشگره خیلی دکلره زد و موهام داغوون شد

بازم روغن آرگان و زیتون و...زدم تا یکم بهتر شد ولی اصلا مثل قبل پرپشت و ضخیم‌ نیست

بدترین اتفاق برای موهام پارسال افتاد، من معلمم و آبان ماه؛ سر کلاس از یکی از دانش آموزام شپش منتقل شد بهم

دکتر رفتم‌و شامپو و شونه مخصوص و... شوهرم هر تار مویی که روش تخم شپش بود رو قیچی کرد؛ یه مدت خوب شدم و خوشحال بودم

ولی باز دوباره شروع شد

دیگه تصمیم‌گرفتم کچل کنم سرمو؛ دیگه موهامو دوست ندارم مثل قبلا

حالا سوالم اینه که چیکار کنم که جوون بگیره موهام و مثل چندین سال قبل ضخیم بشه و زود هم رشد کنه؟

هیچوقت برای شروع یک رویا دیر نیست😇... لطفا برای شادی روح پدر نازنینم، و تمام پدر و مادرهایی که با رفتنشون، یه غم همیشگی رو مهمون دل بچه هاشون کردند، صلوات بفرستید🖤

عزیزم به نظرم با تیغ بزن هم موهای جدید در میاد هم پرپشت میشه

منم دوست دارم بزنم اما نمیشه

همه گویند این جمعه بیا اما درنگی کن از اینکه باز عاشورا شود تکرار میترسم! من از اشکی که میریزد ز چشم یار میترسم از آن روزی که مولایم شود بیمار میترسم! همه ماندیم در جهلی شبیه عهد دقیانوس من از خوابیدن مهدی درون غار میترسم!   در بازار شام رقیه چه چیزی دیده است گهواره ی شیرخواره به فروش میرسد چرا؟   خدا‌کند‌کہ‌بہ‌صورت‌ز‌،زیـن‌‌زمیـن‌نخورۍ..کہ‌تیر‌مـاندھ ‌بہ‌چشم ‌ط ‌‌درد‌سر شده‌ است..‌ای برادرِ حسین 🖤در کربلا شکسته شد حرمت حسین 🥀رباب..!😔🖐🏻ڪم‌ڪم‌براۍدلت‌روضـہ‌ایۍبخـوان💔دارند برای گل پسرت نقشه میکشند🖤تو دلمه مادر، راز نهفته همش میترسم سرت از نیزه بیافته😔حسین جان پسرانت همگی نام علی بنهادی ای به فدای دل بابایی تو ... بین این دشت تمام تن او پخش شده هر طرف قطعه ای از پیکر اکبر مانده 🥺خدایا نصیب هیچ غریبی دگر نکن دردی که گیسوان حسن را سفید کرد 💚دل مهدی فاطمه غمگین است🥀 اصلا حسین جنس غمش فرق میکند 🖤 میگم کربلا 😍میگن که راه ها بسته است😢 میگم امام رضا 🥰میگن رواق ها بسته است 😭سلام همه‌ ی زندگیم سلام امام حسین من سلام عزیز فاطمه سلام عشق امام حسن سلام پناه خستگیم سلام رفیق بامرام سلام آقای مهربون سلام دلیل گریه هام  پول عروسیمون شد دارو برای چند تا فرشته ی پروانه ای 🥰🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به نظرم با تیغ بزن هم موهای جدید در میاد هم پرپشت میشه منم دوست دارم بزنم اما نمیشه

اره بنظر منم برم ضخیم سه اشکال ندارد که الان قرنطینه است جایی هم زیاد نمیره کسی دوباره بلند میشه

𝔻𝕠 𝕟𝕠𝕥 𝕥𝕒𝕜𝕖 𝕝𝕚𝕗𝕖 𝕤𝕖𝕣𝕚𝕠𝕦𝕤𝕝𝕪, 𝕟𝕠 𝕠𝕟𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕔𝕠𝕞𝕖 𝕠𝕦𝕥 𝕠𝕗 𝕚𝕥 𝕒𝕝𝕚𝕧𝕖

روغن کرچک .سرم مو .حناام عالیه.

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

بنظرم کچل کن تا کاملا شپشه بره و موی جدید در بیاد مطمنم ضخیمم در میاد . کچلم کنی قشنگ نیتونی پوست سرتو ببینی شاید قرمزی و التهاب یا اگزمایی چیزی خدایی نکرده باشه اونجوری قشنگ معلوم میشه و میتونی راحتتر درمان کنی موهاتم رشدش بهتر میشه اگه رشد موهات خوب باشه یساله قشنگ موهات دراومده 

اول کچل کن بعد خودش پر درمیاد منم همین کارو کردم

عه چ خوب من دختر عمم کچل کرد. موهاش خیلی پر بود ولی کچل کرد الان کف سرش مشخصه در این حد کم شده😞

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

کسی که ریزش مو داشته باشه با کچل کردن و این چیزا نمیتونه درمانش کنه

تغذیتونو درست کنید، گیاهخواری یا خام گیاهخواری کنید،ورزش هم به صورت روزانه انجام بدید،و حداقل چهاربار در هفته سرتونوبدون هیچ پوششی در معرض آفتاب قرار بدید.

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

تا یکهفته پشت سر هم با تیغ بزن موهاتو مصرف اهن و زینکم غافل نشو دیگهم رنگ نکن ولی حتما تیغ بزن من دیدم چقد مو قوی میشه

من تا حالا ندیدم کسی که از  من بالاتره پشت سرم چیزی بگه !!!!!            گرفتید چیشد؟

آفرین به شوهرت که تخم های شپش به این کوچکی رو دیده . کچل کن عزیزم بعد هم با روغن نارگیل و روغن آرگان و سرم مو تقویتش کن 

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی
اول کچل کن بعد خودش پر درمیاد منم همین کارو کردم

واقعا پر میشه؟😢

همه گویند این جمعه بیا اما درنگی کن از اینکه باز عاشورا شود تکرار میترسم! من از اشکی که میریزد ز چشم یار میترسم از آن روزی که مولایم شود بیمار میترسم! همه ماندیم در جهلی شبیه عهد دقیانوس من از خوابیدن مهدی درون غار میترسم!   در بازار شام رقیه چه چیزی دیده است گهواره ی شیرخواره به فروش میرسد چرا؟   خدا‌کند‌کہ‌بہ‌صورت‌ز‌،زیـن‌‌زمیـن‌نخورۍ..کہ‌تیر‌مـاندھ ‌بہ‌چشم ‌ط ‌‌درد‌سر شده‌ است..‌ای برادرِ حسین 🖤در کربلا شکسته شد حرمت حسین 🥀رباب..!😔🖐🏻ڪم‌ڪم‌براۍدلت‌روضـہ‌ایۍبخـوان💔دارند برای گل پسرت نقشه میکشند🖤تو دلمه مادر، راز نهفته همش میترسم سرت از نیزه بیافته😔حسین جان پسرانت همگی نام علی بنهادی ای به فدای دل بابایی تو ... بین این دشت تمام تن او پخش شده هر طرف قطعه ای از پیکر اکبر مانده 🥺خدایا نصیب هیچ غریبی دگر نکن دردی که گیسوان حسن را سفید کرد 💚دل مهدی فاطمه غمگین است🥀 اصلا حسین جنس غمش فرق میکند 🖤 میگم کربلا 😍میگن که راه ها بسته است😢 میگم امام رضا 🥰میگن رواق ها بسته است 😭سلام همه‌ ی زندگیم سلام امام حسین من سلام عزیز فاطمه سلام عشق امام حسن سلام پناه خستگیم سلام رفیق بامرام سلام آقای مهربون سلام دلیل گریه هام  پول عروسیمون شد دارو برای چند تا فرشته ی پروانه ای 🥰🥺
عزیزم به نظرم با تیغ بزن هم موهای جدید در میاد هم پرپشت میشه منم دوست دارم بزنم اما نمیشه

ممنون عزیزم از راهنماییت

واقعا کلافه شدم دیگه؛ یه زمانی بچه های خوابگاه حسرت موهای منو میخوردن ولی الان به این حال و روز افتاده

شپش که بدترین اتفاق بود دیگه

هیچوقت برای شروع یک رویا دیر نیست😇... لطفا برای شادی روح پدر نازنینم، و تمام پدر و مادرهایی که با رفتنشون، یه غم همیشگی رو مهمون دل بچه هاشون کردند، صلوات بفرستید🖤
پیچ اینستاگرام سوگند رو چک کن پستاشو بخون کمکت میکنه

اینستا ندارم عزیزم

ولی ممنون ازت🌹