2777
2789
عنوان

خانوما لطفا بیاین.کسی تجربه داره؟

112 بازدید | 20 پست

من چند روزی بود دستم(از ارنج تا مچ)درد میکرد. اطرافیان میگفتم شاید موقع خواب گذاشتی زیر سرت.هیچ نشونه ای هم نداره.منظورم ورم یا کبودیه.شب قبل از درد بیدار شدم و تا صبح نتونستم بخوابم صبح که رفتم دکتر چیزی نگفت فقط گفت امکان داره بقیه ی بدنت هم درد بگیره😔😳گفته دو روز دیگه اگه خوب نشدم برم.کسی میدونه از چیه؟بیماریه خاصی هست؟؟؟لطفا بگین.ممنون

دلتون بی غم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ایطور شدم دستام شونه هام گردنم رفتم دکتر گف مشگلی نداری از عصابتع 😐

نمیدونم .دارویی که داده مسکنه .درد نداشتم نخوردم الان پام هم درد میکنه.خودش گفت با این دارو بعد دوروز باید خوب بشی

دلتون بی غم🌹
نگی چرا نمیای تو تاپیکم . اومدم ولی متاسفانه اطلاعی ندارم، یعنی دارم نمیخوام که الکی نگرانت کنم.

خب بگو عزیزم.اخه دکتر هم گفت شاید بقیه بدنت هم درگیر بشه همش ذهنم مشغوله که چیه

دلتون بی غم🌹
شاسد مشکل اعصابته مامانم من مشکل اعصاب داره شونه هاش همیشخ درد میکنه 

این بچه ها که اعصاب نمیزارن واسه ادم .نمیدونم ولی این چند روز که این مشکل پیش اومد من اروم بودم😅

دلتون بی غم🌹
خب بگو عزیزم.اخه دکتر هم گفت شاید بقیه بدنت هم درگیر بشه همش ذهنم مشغوله که چیه

شاید به خاطر اعصابتون باشه، یکی از علائم ام اس ( دور از جونتون)

انشالله که چیزی خاصی نباشه ، فقط یه فشار عصبی باشه و رد شده باشه

عزیزم تاندونای دستت گره خورده نباید از دستت زیاد کار بکشی تا خوب بشه اگه کار بکشی کم کم به گردن وستو ...

خب همینجوری بی دلیل این مشکل پیش میاد؟چون من این چند روز کار سختی نکردم.البته دستمم اولا دردش کم بود ولی همین که از جام پا میشدم درد میگرفت

دلتون بی غم🌹
شاید به خاطر اعصابتون باشه، یکی از علائم ام اس ( دور از جونتون) انشالله که چیزی خاصی نباشه ، فقط یه ...

اگه از ام اس باشه احتمالش هست که بیشتر بشه؟چون دکتر گفت شاید بقیه بدنت مثل دست و پا هم درد بگیره

دلتون بی غم🌹
خب همینجوری بی دلیل این مشکل پیش میاد؟چون من این چند روز کار سختی نکردم.البته دستمم اولا دردش کم بود ...

منم اونطوری بودم کاری نداشتم ولی گوشی و تبلت اینا که دستمون میگیریم تاثیر داره بهم دکتر ژلوفن داد گفت 1ماه بخور از دستتم کار نکش اگه خوب نشد باید عمل کنیم بهم دستکش مخصوصی نوشت خریدم که اتل داشت که نباید انگشتام و دستم تکون میخورد تا گره باز بشه از دستم کار نکشیدم خوب شد

منم اونطوری بودم کاری نداشتم ولی گوشی و تبلت اینا که دستمون میگیریم تاثیر داره بهم دکتر ژلوفن داد گف ...

اره اتفاقا عمم دستشو عمل کرد.ولی خب سرکار میرفت و کارش سخت بود .من همه ترسم اینه چون تو پامم احساس درد میکنم دکتره هم گفت الان چیزی نمیگم باشه اگه خوب نشدی😱😱😱😱

دلتون بی غم🌹