من چند روزی بود دستم(از ارنج تا مچ)درد میکرد. اطرافیان میگفتم شاید موقع خواب گذاشتی زیر سرت.هیچ نشونه ای هم نداره.منظورم ورم یا کبودیه.شب قبل از درد بیدار شدم و تا صبح نتونستم بخوابم صبح که رفتم دکتر چیزی نگفت فقط گفت امکان داره بقیه ی بدنت هم درد بگیره😔😳گفته دو روز دیگه اگه خوب نشدم برم.کسی میدونه از چیه؟بیماریه خاصی هست؟؟؟لطفا بگین.ممنون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب همینجوری بی دلیل این مشکل پیش میاد؟چون من این چند روز کار سختی نکردم.البته دستمم اولا دردش کم بود ...
منم اونطوری بودم کاری نداشتم ولی گوشی و تبلت اینا که دستمون میگیریم تاثیر داره بهم دکتر ژلوفن داد گفت 1ماه بخور از دستتم کار نکش اگه خوب نشد باید عمل کنیم بهم دستکش مخصوصی نوشت خریدم که اتل داشت که نباید انگشتام و دستم تکون میخورد تا گره باز بشه از دستم کار نکشیدم خوب شد
منم اونطوری بودم کاری نداشتم ولی گوشی و تبلت اینا که دستمون میگیریم تاثیر داره بهم دکتر ژلوفن داد گف ...
اره اتفاقا عمم دستشو عمل کرد.ولی خب سرکار میرفت و کارش سخت بود .من همه ترسم اینه چون تو پامم احساس درد میکنم دکتره هم گفت الان چیزی نمیگم باشه اگه خوب نشدی😱😱😱😱